Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Koncert OSTR & Sofa

Jak w temacie. Miejsce: Klub Parlament, Gdańsk, 23/11/2008

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

autograf
    Gość

Domyślnie

Pięknie. Ale nie jestem obiektywny, bo lubię tego kolesia

Najlepsze 6 i 7.

Domyślnie

Trzeba przyznac, ze czlowiek orkiestra z niego

Domyślnie

wszystkie fajnie, super 6- ale również nie jestem obiektywny bo to w końcu OSTRy proszę o więcej zdjęć z koncertu jeżeli posiadasz.
    pozrdawam

Domyślnie

Świetne koncertowe foty... i nawet podpis mi nie przeszkadza bo jakoś współgra ze zdjęciami.

Domyślnie

Bardzo fajne, najbardziej podoba mi się ostatnia
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Gratuluje, zaj...te strzały.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

podpisze sie ;]
    adam najlepszy ale zdjecia naprawde dobre;]]]sam duzo pykam na koncertach wiec jestem jak najbardziej na tak!!!
    D80, D40, F8008, Sigma 70-300, Sigma 18-200,N 50mm F/1,8, N 85 1/8f,N 18-55 3,5 i sporo chęci...

Domyślnie

Bardzo fajne fotki. Podobają mi się, mimo iż ja go niezbyt lubie (ostrego ofc) ;p Najbardziej wpadły mi w oko 3 i 7.

2jka też fajna, ale widzę w niej wyraźną pikselozę. Inni też? Możecie mi powiedzieć z czego to wynika - na jakim etapie powstawania tej fotki wyszło? Czy to wynik wycinania tego ujęcia ze znacznie większego kadru? a może powstało przy skalowaniu? Chyba najbardziej widać to w czerwieni/purpurze. Wybaczcie jeśli odpowiedź jest trywialna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szarak Zobacz posta
    2jka też fajna, ale widzę w niej wyraźną pikselozę. Inni też? Możecie mi powiedzieć z czego to wynika - na jakim etapie powstawania tej fotki wyszło? Czy to wynik wycinania tego ujęcia ze znacznie większego kadru? a może powstało przy skalowaniu? Chyba najbardziej widać to w czerwieni/purpurze. Wybaczcie jeśli odpowiedź jest trywialna.
    Przy zmniejszaniu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów