Szukaj
no w sumie to tylko #3 . Takie dalekie puste plany z małym rowerzysta - własciwie niec nie pokazują - gdyby krajobraz był powalajacy - jakis Wielki Kanionitp, no to tak, ale tu po prostu nic nie ma - ani widoku, ani dynamiki, ani ładnego obrazk kompozycji...
Za przedpiścami: 3 całkiem przyjemna. No i ostatecznie jeszcze: 1. Ale 2 zupełni mi tu nie pasuje. Domyślam się że zdjęcia robiłeś na jakichś zawodach XC, a ten typek z opuszczonym siodełkiem i kaskiem full-face po prostu przejeżdżał w zasięgu zooma, to i go "ustrzeliłeś".
OT: Ciekaw jestem gdzie robiłeś te zdjęcia. Czechy? Nigdy nie widziałem w Polsce roweru firmy Apache. Kolarz na 1 ma też koszulkę Apache (sam Author też czeski, ale tych to akurat u ans na pęczki).
...
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Mnie nie przekonują... Takie zwykłe pstryki- nie ma akcji, nie ma nadzwyczajnych momentów czy jakiegoś klimatu wyjątkowego miejsca a bez tego trudno ogokolwiek rzucić na kolana...![]()
SPIDI
Hmm, trójka ok, reszta taka sobie.
Roger
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
trójka ok.
Skontaktuj się z nami