Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Chińska gra

Domyślnie Chińska gra

Witam.

To mój pierwszy post - w końcu zdecydowałam się poddać coś Waszej krytyce. Forum śledzę już ponad pół roku, jednak dopiero teraz znalazłam w sobie dość odwagi by wrzucić fotkę Zupełny ze mnie amator, więc bardzocenna będzie dla mnie wasza opinia. No dobra. Czas start

Zdjęcie zrobione kilka tygodni temu w jednym z pekińskich parków.

ps, mam nadzieje ze zdjęcie uda mi się załączyć z powodzeniem...

Domyślnie

Temat ciekawy, fotograficznie nieco gorzej. W takim (trudnym) zestawieniu w oczy rzuca sie niedopasowanie krawedzi stolika, który jest tu przeciez jednym z głównych elementów.
    Ponadto, na zdjeciach róznie rozłozona jest ostrośc.

Poza tym, sama konwersja jest trochę za smolista, brakuje szczegółów w czerniach.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Świetny pomysł, gratulacje. Jeśli o mnie chodzi, to niedociągnięcia techniczne sa na drugim miejscu. Tym bardziej, że to niedociągnięcia a nie jakieś poważne problemy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

a mnie się podoba. Ten pomysł z trzema zdjęciami ułożonymi w jedno, nawet jeżeli stolik się nie skleja, tworzy taki efekt jakbyśmy patrzyli naraz na trzy toki myślenia, trzy sytuacje, łamanie głowy u każdego w innej. Ciekawe. Nie przejmowałbym się "innym rozkładem ostrości", bo go nie widać, a może go nie ma, tylko kogoś zmyliła aluminiowa barierka bo się świeci.

duży plus za pomysł. Sam oglądałem forum przez pół roku zanim się zarejestrowałem- więc Cię rozumiem :P

pozdr

Domyślnie

Dzieki za komentarze, opinie, to mega cenne dla mnie! I to, ze sie podoba, i wytykanie tego, co złe. DZIĘKI !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrooce Zobacz posta
    a mnie się podoba. Ten pomysł z trzema zdjęciami ułożonymi w jedno, nawet jeżeli stolik się nie skleja, tworzy taki efekt jakbyśmy patrzyli naraz na trzy toki myślenia, trzy sytuacje, łamanie głowy u każdego w innej. Ciekawe. Nie przejmowałbym się "innym rozkładem ostrości", bo go nie widać, a może go nie ma, tylko kogoś zmyliła aluminiowa barierka bo się świeci.

duży plus za pomysł. Sam oglądałem forum przez pół roku zanim się zarejestrowałem- więc Cię rozumiem :P

pozdr
    podpisuję się pod tą wypowiedzią z zastrzeżeniem, że ja potrzebowałem 3lat by się zarejestrować.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Mnie razi w trzeciej focie ramie dziadka z drugiej foty wlazace w kadr reszta ok, nawet jesli krzywo sie skleilo

Domyślnie

podoba mi sie pomysł na zdjęcie

Uprawnienia umieszczania postów