Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ewelinka

Domyślnie Ewelinka

1. okno
    [/IMG]

2. Słup
    [/IMG]

3. Filar

Uwagi mile widziane!!!
    Nikon D300, Tamron 17-50 2/8, Nikkor AF 50 f1.8D, Nikkor AF-S DX 35mm f/1,8G, SB-800, D3200

Domyślnie

Jest aż tak źle że nikt nic nie pisze? Co sądzicie o tych fotkach?
    Nikon D300, Tamron 17-50 2/8, Nikkor AF 50 f1.8D, Nikkor AF-S DX 35mm f/1,8G, SB-800, D3200

Domyślnie

nie widzę tutaj większej rewelacji...
    na jedynce troszkę zamieszania w kadrze, ręka już bardzo bardzo ciasno wyszła, rozprasza belka na pierwszym planie jako najjaśniejszy element kadru... dwójka nieco prześwietlona, nie wyszło to focie na zdrowie... trójka leci w prawo, modelka znika nieco w całym tym jasnym otoczeniu, stylizacja ogólnie niezbyt gra z planem... ale walcz walcz, ogólnie nie jest jakoś bardzo źle
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Co powiecie o tych?

4.

Domyślnie

na 5 mogłeś te gałęzie obciąć/ przesunąć. ogólnie szaro, bardzo szaro... Kadr z ta kratą mało ciekawy. Działaj dalej Będzie dobrze...

Domyślnie

4 dużo dużo lepiej chyba najlepiej ze wszystkich
    5 nieco gorzej... zupełnie mi nie gra poza i wyraz twarzy ze scenerią... tak trochę wyszło "kto zarąbał smalec z okna"... (nie obrażaj się, ja mam czasem dziwne teksty )
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    "kto zarąbał smalec z okna"... (nie obrażaj się, ja mam czasem dziwne teksty )
    Dobre Ja dodam jeszcze od siebie patyki wchodzące w kadr zupełnie niepotrzebnie. Czasami moje modelki miały ubaw jak wyrywałem przed nimi trawę itp. ale trzeba było to robić aby uniknąć podobnych sytuacji
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów