Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sigma AF 18-200mm f3.5-6.3 DC SLD MACRO

Czy mógłby ktoś przybliżyć mi więcej informacji na temat tego tutaj obiektywu???

Dziękuję ślicznie!

Dynka.

Domyślnie

mam i używam a co Cię konkretnie interesuje ?
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Hej..

Jestem początkująca w tych sprawach, wiec nie bardzo wiem co oznaczaja te f3.5-6.3 przy tym obiektywie, czy nie jest za ciemny, co to.. - DC, SLD,
    Kupilam go do NIKONA D80........

Pozdrawiam..

Domyślnie

. to chyba jakas prowokacja jest.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

dlaczego? ;/

Domyślnie

Wczesniej nie mialam lustrzanki, wiec ma prawo nie wiedziec, nawet tych podstaw... odrazu prowokacja. Boh...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Konin/Poznań

Domyślnie

f3.5-6.3 to najmniejsze wartości przysłony jakich możesz użyć w zależności od ogniskowej- a więc innymi słowami jasność Twojego obiektywu. Oznaczenia dla Sigmy możesz sobie zobaczyć tutaj np. http://www.sigma-foto.pl/?q=node/5. Ale chyba przede wszystkim byloby warto w Twoim przypadku zapoznać się z jakimś np. podręcznikiem na temat fotografii..

Domyślnie

najlepiej z instrukcja obslugi aparatu. Tam wszystko jest wyraznie napisane.
    BTW - jak robisz zdjecia nie majac pojecia o tym co robisz? Bardzo jestem ciekaw.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Uprawnienia umieszczania postów