Czy mógłby ktoś przybliżyć mi więcej informacji na temat tego tutaj obiektywu???
Dziękuję ślicznie!
Dynka.
Szukaj
Czy mógłby ktoś przybliżyć mi więcej informacji na temat tego tutaj obiektywu???
Dziękuję ślicznie!
Dynka.
mam i używam a co Cię konkretnie interesuje ?
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Hej..
Jestem początkująca w tych sprawach, wiec nie bardzo wiem co oznaczaja te f3.5-6.3 przy tym obiektywie, czy nie jest za ciemny, co to.. - DC, SLD,
Kupilam go do NIKONA D80........
Pozdrawiam..
. to chyba jakas prowokacja jest.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
dlaczego? ;/
Wczesniej nie mialam lustrzanki, wiec ma prawo nie wiedziec, nawet tych podstaw... odrazu prowokacja. Boh...
f3.5-6.3 to najmniejsze wartości przysłony jakich możesz użyć w zależności od ogniskowej- a więc innymi słowami jasność Twojego obiektywu. Oznaczenia dla Sigmy możesz sobie zobaczyć tutaj np. http://www.sigma-foto.pl/?q=node/5. Ale chyba przede wszystkim byloby warto w Twoim przypadku zapoznać się z jakimś np. podręcznikiem na temat fotografii..
najlepiej z instrukcja obslugi aparatu. Tam wszystko jest wyraznie napisane.
BTW - jak robisz zdjecia nie majac pojecia o tym co robisz? Bardzo jestem ciekaw.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Skontaktuj się z nami