Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

Zdajsie, że chyba temat jest o Sony i nie potrzebnie wywołałem OT.
    Dlatego bez zbędnych wywodów napiszę, że cóż mam trochę inne doświadczenia z AF w w/w aparatach i to zarówno na N i na C (tak się składa, że używam obu systemów). Dla mnie to duużo więcej zależy od obiektywu niż od body. Tyle! Można założyć nowy topic.

Ciekawe jaki AF będzie miała alfa. W Krakowie będzie chyba 4 sierpnia.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

najbardziej mnie ciekawi jaki bedzie AFC, to byla najwieksza wada calego cyfrowego systemu KM, AFC sobie poprostu nie radzi, niewiem czego tam nie mogli dograc ale zbyt wolno reaguje na zmiany sledzonego obiektu i jest malo uzyteczny... AFS w mojej D5D jest szybki i niezawodny, szybkosc zalezy tez oczywiscie od obiektywu ale tak sie sklada ze kit 18-70 nalezy do dosc szybkich, bezposrednie porownanie do D70 mojego brata - rownie szybki (sprawa ma sie pewnie inaczej gdy sytuacja wymaga AF-assist - doswietlanie strobem jest o wiele wolniejsze niz lampką AF, ale sprawa sie napewno poprawia po podczepieniu lampy), uzycie DMF nieco spowalnialo AF
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    W Krakowie będzie chyba 4 sierpnia.
    tak jest, w Bukrze Sztuki. Będziesz?
    FX

Domyślnie

Pracuję nad tym żeby być , teraz jestem po za Krakowem.
    Pisz na PW.
    Bardzo mnie ciekawi jak "chodzi" ta alfa?!
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Kolekcjoner: bylem we wtorek, z ciekawosci. Tlumow nie bylo. Pare fotek strzelilem, jak chcesz to moge Ci na mail'a przeslac i Jpeg'i i Raw'y (dokladniej format ARW), choc nie wiem nadal, czy jakis program otworzylby te raw'y. Pan, ktory mi pokazywal aparat, mial plyte z oprogramowaniem, ale nie zainstalowal jeszcze.
    Zrobione fotki mozna bylo sobie druknac, ale z takiej mozliwosci nie skorzystalem.
    Moim malo waznym zdaniem - plastikowa obudowa, kity tak samo.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Fotki chętnie przyjmę. Pisz na PW. Co do solidności to chyba nikt cudu się nie spodziewał. Po za tym może w Krakowie będą lepiej przygotowani. Podobno ma być coś specjalnego !?
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Kolekcjoner, też tak słyszałem. ciekawe co???? będą rozdawać za darmo???
    FX

Domyślnie

Może "Alfy"
    Pozdrawiam
    Marcin

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów