Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: #La Barcelona#

Domyślnie

Kurcze znow cos nie tak,robie wszystko z instrukcja i nie wychodzi.Jak by mogl ktos pomoc i wytlumaczyc bede wdzieczny.Rbie to po raz drugi.Przepraszam

Domyślnie

do wklejania zdjęć nie używaj tagów [ quote ] czy [ code ]
    tylko i wylacznie znacznikow [ img ]
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Jest, bo chciałem pomóc... Z niebem na 1,2,3 coś poszło chyba nie tak. Czwórka za to przyjemna.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dziekuje

Domyślnie

Fakt na 2 troche przesadzilem.Az tak zle wyglada niebo na 1 i 3?

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radek8310 Zobacz posta
    Fakt na 2 troche przesadzilem.Az tak zle wyglada niebo na 1 i 3?
    No, niestety... Poza kolorami, które świecą czuję pewien niedosyt: Barcelona - Gaudi, te rzeczy, a tu widzę kawałek portu i keję z łódkami. Mam nadzieję, że masz też takie z 'prawdziwej Barcelony', a nie jak koleś którego znam, który z Barcelony przywiózł sobie zdjęcia z korytarza hotelowego i widok z okna na McDonaldsa - czyli wszystko to, co go interesowało...

Domyślnie

tak myslalem ze ktos to napisze.To byl krotki weekend,egzamin,noc i powrot.Barcelona znam bardzo dobrze i tym razem bylem prawie wszedzie.W ogrodach Gaudiego bylem o 15godz,slonce swiecilo niemilosiernie i tak samo bylo z fontannami Magestic.Wrocilem tam wieczorem ale bez statywu nie dalem rady.Zdjecia ktore pokazalem zrobilem rano po drodze na egzamin,fakt Barcelony i ja tu nie czujeChodzilo mi o pokazanie i o ocene tak ze bym wiedzial co dobrze robie a co zle

Domyślnie

Ja tez chcę zobaczyć urzeczywistnione projekty Gaudiego na zdjęciach w tym wątku.
    Poza tym 4 jest bardzo ładna.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów