Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Ja nadal widze...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Przepraszam, ale przez pomyłkę wykasowałem, wstawiam jeszcze raz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Lubię takie klimaciki jesienne,niby o niczym...
    Fajny kolorek,mgiełka....no może z kadrem można kombinować w tą czy w tamtą,ale niekoniecznie....Ta akurat fota jest dla mnie OK.Podoba mi się.
    Nic mi tu się nie marnuje.......Nie wiem nad czym ,tak naprawdę,Anchel szlocha... Chyba z żalu za takim plenerkiem....
    Jak masz jakąś jeszcze fotę z tej sesyjki ,to wstawiaj
    Pzdr
    Andrzej
    Jeszcze nie szlocham. Ale zacznę jak zaczniecie mnie przekonywać o urokach i niedostrzegalnych przeze mnie walorach tego zdjęcia. Zdjęcie jest tylko dlatego poprawne, że nie jest skopane technicznie, nie ma przepałów itp. No i temat samograj - jesienne drzewa we mgle i parę kłębów mgły. A przez to 210 mm, które w krajobrazie to się w wyjątkowych sytuacjach sprawdza jest płaskie i wygląda jak crop.

I ja w przeciwieństwie do was chłopaki jestem wyspany ;]

Edit: A jak była tam jakaś góra śmieci czy coś z którejkolwiek strony to już nie można było kadru pionowo spróbować? Sorry autorze, że jak tak napastliwie w stosunku do twojego zdjęcie ale naprawdę robię to z żalu zza plenerkiem jak zasugerował Borregard - ale nie za moim, bo byłem wczoraj, ale za twoim nieco spierdzielonym ;]

Domyślnie

Kolory fajnie grają, jednak (o ile to możliwe) kadrowanie bardziej w lewo mogłoby dać lepszy rezultat.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ojojoj....tu to fatalnie "pojechałeś" z obróbką....Paskudnie to wygląda,więc nie będę wdawał się w szczegóły.

Poprzednie to oaza spokoju..,która ,tak nawiasem mówiąc,tak mocno zbulwersowała Anchela ,że doprowadziła mnie do lekkiego ...niepokoju...
    Chociaż z drugiej strony uwagi swoje przedstawił w sposób rzeczowy i jednoznaczny...i b. dobrze..Im więcej zdań odmiennych ,tym lepiej...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

To wrzucam cos z innej branzy: fajnego zubra z Puszczy Bialowieskiej, niestety padł juź biedaczek i fajnego gościa z rzeki
    pzdr

bombel
    Gość

Domyślnie

O ile pierwsze (wbrew głosom kolegów) akurat mnie się podobało - o tyle drugie to już wyraźna przesada.

Domyślnie

Ale wrzucaj autorze zdjęcia w osobnych wątkach. Bo nie wiem co żubr i ci survivalowcy mają wspólnego z "rzeką Supraśl o świcie"...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów