Ja nadal widze...
Szukaj
Ja nadal widze...
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Przepraszam, ale przez pomyłkę wykasowałem, wstawiam jeszcze raz
Jeszcze nie szlocham. Ale zacznę jak zaczniecie mnie przekonywać o urokach i niedostrzegalnych przeze mnie walorach tego zdjęcia. Zdjęcie jest tylko dlatego poprawne, że nie jest skopane technicznie, nie ma przepałów itp. No i temat samograj - jesienne drzewa we mgle i parę kłębów mgły. A przez to 210 mm, które w krajobrazie to się w wyjątkowych sytuacjach sprawdza jest płaskie i wygląda jak crop.
I ja w przeciwieństwie do was chłopaki jestem wyspany ;]
Edit: A jak była tam jakaś góra śmieci czy coś z którejkolwiek strony to już nie można było kadru pionowo spróbować? Sorry autorze, że jak tak napastliwie w stosunku do twojego zdjęcie ale naprawdę robię to z żalu zza plenerkiem jak zasugerował Borregard - ale nie za moim, bo byłem wczoraj, ale za twoim nieco spierdzielonym ;]
Kolory fajnie grają, jednak (o ile to możliwe) kadrowanie bardziej w lewo mogłoby dać lepszy rezultat.
LED ZEPPELIN
Ojojoj....tu to fatalnie "pojechałeś" z obróbką....Paskudnie to wygląda,więc nie będę wdawał się w szczegóły.
Poprzednie to oaza spokoju..,która ,tak nawiasem mówiąc,tak mocno zbulwersowała Anchela ,że doprowadziła mnie do lekkiego ...niepokoju...
Chociaż z drugiej strony uwagi swoje przedstawił w sposób rzeczowy i jednoznaczny...i b. dobrze..Im więcej zdań odmiennych ,tym lepiej...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
O ile pierwsze (wbrew głosom kolegów) akurat mnie się podobało - o tyle drugie to już wyraźna przesada.
Ale wrzucaj autorze zdjęcia w osobnych wątkach. Bo nie wiem co żubr i ci survivalowcy mają wspólnego z "rzeką Supraśl o świcie"...
Skontaktuj się z nami