szczerze to wam chlopaki wspolczuje
bo wiem jak to jest "czekac" na aparat albo chociaz na obiektyw z allegro (kurde przeciez powinien juz przyjsc - dzwonie do goscia zeby go pogonic)
no trudno pozostaje cierpliwie czekac...
Szukaj
szczerze to wam chlopaki wspolczuje
bo wiem jak to jest "czekac" na aparat albo chociaz na obiektyw z allegro (kurde przeciez powinien juz przyjsc - dzwonie do goscia zeby go pogonic)
no trudno pozostaje cierpliwie czekac...
Właśnie oglądałem gazetkę z EuroRTVAgd czy coś podobnego![]()
i w ofercie mają D50 z 18-55 po 2399 - jak się nie mylę
![]()
Narzekacie, a tu taka MEGA OKAZJA !!! - cena, paluszki lizać (patrz link)
http://www.mediopolis.pl/product_inf...28a7bc9a3db80e
Pozdrawiam
Pixeel
to że sklep ma taką ofertę nie oznacza że ma towar na stanie, pozatym nie widze telefonu do tego sklepu, nie polecałbym go raczej...Zamieszczone przez Pixeel
Paweł.S napisał:
"to że sklep ma taką ofertę nie oznacza że ma towar na stanie, pozatym nie widze telefonu do tego sklepu, nie polecałbym go raczej..."
A może to tylko na moim monitorze wyświetla taką cenę:
Nikon D50 kit AF-S DX 18-70 MM F3,5-4,5 G srebrny + torba
cena: 61000.00zł
![]()
Pozdrawiam
Pixeel
[ Dodano: Sro 12 Lip, 2006 ]
Właśnie "mój dostawca" wycofał się - jutro miałem odbierać D50 + 18-70(
Czy ktoś wie, gdzie można we Wrocławiu kupić jeszcze D50 + 18-70 ???
W piątek w nocy jade ba urlop.. to miał być taki cudowny urlop.. Moja lepsza połowa, ja i Nikoś..
ehhh.. brak mi słów..![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Pixeel
W piątek w nocy jade ba urlop.. to miał być taki cudowny urlop.. Moja lepsza połowa, ja i Nikoś..
ehhh.. brak mi słów..![]()
![]()
![]()
Ciekawe. O różnych trójkątach już słyszałem ale żeby z kobietą i aparatem???![]()
Hm, tam wszystko kosztuje albo 61 tys., albo 0,00.A może to tylko na moim monitorze wyświetla taką cenę:
Nikon D50 kit AF-S DX 18-70 MM F3,5-4,5 G srebrny + torba
cena: 61000.00zł
W dodatku jak tylko wszedłem na stronę, dowiedziałem się, że zawartość mojego koszyka sięgnęła sumy 183 tys. PLN![]()
Zwiedziłeś Fotojokery?Zamieszczone przez Pixeel
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
Witam wszystkich!Czytam to forum od dluzszego czasu i przykro mi,ze musze moj pierwszy post zamiescic na taki temat.Sam chce kupic d50 lub d70s +18-70 i niestety Nikon Polska dal plame(Nikon Slovakia tez,to na pocieszenie).Zastanawiam sie nad kupnem aparatu w Niemczech przez znajomych,ceny np. na d50+18-55 sa bardzo atrakcyjne.Zwykla galeria handlowa we Frankfurcie nad Menem(bez specjalnego szukania,sklep malo specjalistyczny) 499eu - 35eu na 35 lat Nikon Germany-to po dzisiejszym kursie NBP daje 1888,48zlPostaram sie podszkolic znajomych w mozliwych konfiguracjach body+obiektyw(nie maja pojecia o lustrzankach) i napisze tutaj cos wiecej.Pozdrawiam wszystkich poszukujacych!
To bardzo ciekawy sklep, jak ja sprawdzilem swoj kosz to mialem 74 sztuk D50 z 18-70, 20 sztuk D2Hs i 20 D70 z 18-70 + 70-300G, wszystko za 6954000.00zł .
A jak...........,jak robic zakupy, to na calego.......
Skontaktuj się z nami