Close

Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 153

Domyślnie

Ja mialam to samo na początku czerwca...zamówiłam w trzech sklepach na necie i w zadnym nie było... ba!do dzis nie dali mi odpowiedzi kiedy bedzie ale w tym samym czasie Fotojoker mial promocję (co prawda nie powalala na kolana..) wiec olałam sklepy internetowe!! najbardziej wkurzające jest to, ze aparaty cały czas są w ich ofercie, ale o tym ze trzeba czekac informują dopiero po złożeniu zamówienia (niektórzy...)

Domyślnie

heh, a ja miałem szczęście, obdzwoniłem całe trójmiasto, obszedłem wszystkie sklepy, maltretowałem sklepy internetowe i w końcu na samym końcu gdy nie miałem już nadziei natrafiłem na sklep gdzie d50 był od ręki po bardzo korzystnych warunkach: 3390,- + torba + 18-55 + 100 odbitek gratis 10X15 + 100 odbitek gratis przy zamówieniu 100 innych odbitek 10X15 + 8% znizki na wszystkie uslugi,albumz etc + 3% znizki na calz hardware dostepnz w sklepie, wiec wzdaje mi sie ze niezlie, kurcze klawiatura mi sie przmulila i krzaczki pisze

[ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 ]
    aparat byl prosto z pudla nie z wystawy czy cos w tym stylu sam skrobalem folie z pudelka zeby wypisac gwarancje

Domyślnie

A jak jest z realizacją gwarancji przez NP sprzetu z niemiecką gwar. i dowodem zakupu? Na allegro są takie sprzety, ja juz mam dosyc czekania w nieskonczonosc.
    pozdrawiam

pebees
    Gość

Domyślnie

Yanczar, przeszukaj to forum, napisałem sam na ten temat posta i masz w nim to wyjaśnione.

Domyślnie

obuch, za 3390???? to chyba pomyłka i chciałes napisać 2390..

Chandler_B
    Gość

Domyślnie

Dzieki. To mnie pocieszyliscie...czyli urlop bez aparatu

A co do kupowania na allegro to kupujac aparat chce miec pewnosc ze jak cos sie "rozleci" to mi go naprawia albo znac osobe ktora wczesniej z niego korzystala aby miec pewnosc ze wszystko jest ok.

Domyślnie

Chandler ale na Allegro są nowe sprzęty z normalną podijaną gwarancja, tak że jakby co wysyłasz do serwisu Nikon Polska i oni realizują gwarancję.

Ja kupiłem w listopadzie 2005 D50 uzywaną na Allegro i nie mialem żadnych problemów z gwarancją.

Domyślnie

Masakra z tymi nikonami. Człowiek najpierw zbiera tyle czasu na wymarzonego d50, tylko po to żeby usłyszeć, że nie ma ich w sklepach i są droższe o około 50-100zł
    Znalazłem sklep foto w Krakowie gdzie mają sprowadzane D50 z Widnia i dają 2 letnią gwarancję sklepową. Więc jest ok - chyba, że zamkną sklep w co wątpię
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów