Close

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 153

Domyślnie

Dokladnie, tam sie placi za lokal
    Wole poczekac i kupic taniej troche - na polarka mi starczy
    D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emesz
    No właśnie mnie też gryzie bardzo ten dylemat: czekać, nie czekać? ...o to jest pytanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin77
    Cytat Zamieszczone przez emesz
    No właśnie mnie też gryzie bardzo ten dylemat: czekać, nie czekać? ...o to jest pytanie
    Czekać można w nieskończoność, bo zawsze można czekać na coś nowego. Moim zdaniem postawcie sprawę tak: ile zdjęć zrobiłbym/zrobiłabym gdybym już miał/a ten aparat?
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

Ja nie czekam tylko ze nie mam gdzie kupic. Juz bym chcial robic, 4 sierpnia wyjezdzam wiec czasu na poznanie sprzetu tez za wiele nie bedzie. Zreszta za wiele i tak nie stanieje po premierze D90 bo to inny aparat bedzie. Przeciez nie zejda ponizej 2000 z cena
    A nowy to i tak bedzie poza moim zasiegiem.
    D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zink
    Ja bym radził nie czekać. Poczytajcie tutaj:

http://imfoto.pl/index.php?zaw=14&mess_id=76
    O kurcze... to dobrze zrobiłem, że zamówiłem i zapłaciłem już... pozostaje mi tylko czekać na kuriera o ile to z tą "pełną dostępnością" jest prawda.

Domyślnie

Witam!Pisalem tu o super cenie w Niemczech i niestety juz d50 wykupiony,sa w cenach takich samych jak u nas.Poszedlem ,wiec dzis do fotojokera i kupilem za "cene sugerowana 2555zl " d50+18-55(torba nawet jest:).Zastanawialem sie nad d70s,ale skoro ma byc nastepca to za rok bedzie juz przemaglowany i oceniony na wszystkie strony,wtedy bedzie mozna sie spokojnie zastanowic czy go kupic.Cena fotojokera jest i tak nizsza od wszystkich Saturnow i MM(dzwonilem).Mysle,ze dla 100 czy 200 zl nie warto czekac na jakies Allegro czy inne sklepy internetowe,komitety kolejkowe i zapisy.Zreszta mozna kupic na raty-calkowity koszt 10 rat ,przy wplacie 25% wartosci -95zl.Czekalem na decyzje przyznania kredytu 0,5h.Dla zainteresowanych jutro fotojoker w Silesia Center,Katowice ma miec dostawe d50(d70s sobie spokojnie lezy).Czytajac info na stronie Hesji chyba dobrze zrobilem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cos z tymi ratami nie kumam, 10 rat po 95 zeta to 950zł + około 640 (25%) = 1590. Niecałe 1600 za d50 w kicie na raty??

jaari
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zink
    Ja bym radził nie czekać. Poczytajcie tutaj:

http://imfoto.pl/index.php?zaw=14&mess_id=76

W kontekście w/w cytatu ze strony Imfoto, jak wytłumaczyć fakt dostępności tego sprzętu w Fotojokerze (zestawy z torbą!!!)

Domyślnie

Dostali jakies ostatnie zapasy i juz. Wiec ta pelna dostepnosc to raczej w cudzyslow.
    Zreszta n cyfrowe.pl tez sie pojawily ale tam jest dluga kolejka. Dowiezli po 2-3 sztuki do sklepow i tyle. W niektorych MM sa w innych nie. Dlatego juz jutro moze i w Fotojokerze braknac...

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów