Dzisiaj w sklepie Pixmania.pl pojawiła się informacja że będą mieli D50 od 25.07.2006.
Czyli termin dalej się przesuwa i przesuwa. I tylko kiedy będą aparaty?
Szukaj
Dzisiaj w sklepie Pixmania.pl pojawiła się informacja że będą mieli D50 od 25.07.2006.
Czyli termin dalej się przesuwa i przesuwa. I tylko kiedy będą aparaty?
D80
Normalnie jak czytam ten wątek to wydaje mi się, że odbyłam podróż w czasie i znowu jest system kartkowy i zapisy w komitetach kolejkowych.![]()
PS Dzisiaj widziałam na żywo D50 do kupienia w Auchanie w Bielsku Białej (zwróciłam uwagę, bo czytuje ten wątek - jak dobrą sensacyjną powieść - "tu rzucili, tam mają rzucić").
D50 stał sobie na półce w gablocie i miał cene 2400 (z jakąś końcówką). Nikt nie zwracał na niego żadnej uwagi. Nie wiem czy był to jedyny egzemplarz czy mają tego więcej. Nie wiem, na ile ta cena jest atrakcyjna ale z pewnością aparat ma gwarancję Nikon Polska.
Pozdrawiam tych co wypatrują i wysłu****ą gdzie i kiedy mają "rzucić" - wiadomo CO![]()
Niestety aparaty filmowe były kupowane przez dziesięciolecia. Teraz cały świat przechodzi na cyfrę w przeciągu zaledwie kilku lat. D50 ma bardzo dobrą cenę w stosunku do jakości więc nie ma się co dziwić, że jest rozchwytywany.Zamieszczone przez Karolina
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
[quote="Władca Pixeli D50 ma bardzo dobrą cenę w stosunku do jakości więc nie ma się co dziwić, że jest rozchwytywany.[/quote]
No ale myślałam (głupio), że w kapitalizmie istnieje prawdziwa relacja między ceną, popytem i podażą. Czyli jak coś zalega to ciach mu cenę w dół, a jak jest poszukiwane i pożądane przez wielu to bach mu cenę nieco w górę. I to bez wątpienia powinno regulować rynek.
To jedno a po drugie zawsze mi się wydawało, że producent (obojetnie czego) powinien piać z zachwytu, że tylu jest potencjalnych kupców i trochę może podkręcić produkcję tak, aby wszystkim starczyło (zanim konkurencja coś wymodzi).
No ale najwyraźniej tak nie jest....
Od wczoraj jest nowa wersja gazetki Fotojokera. link .Nikon D50 jest oznaczony jako "Pełna dostępność")) Czyżby w końcu jakieś zmiany ???
W sumie po 20 mialy byc dostawy wiec moze jest szansa...
D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600
Na stronach cyfrowe.pl był niedostępny a teraz czas realizacji 7 dni
Nikon D50 + AF-S 18-70 IF DX ED + troche szmelcu
Dzwonilem do cyfrowe.pl - kolejka jest taka dluga ze ten czas realizacji to troche dla dania nadziei bo i tak najpierw tych z kolejki obsluguja :P
D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600
Owszem - w fotojokerze mają - dzisiaj.Zamieszczone przez Wozik
Tylko dlaczego to są ci, który najdrożej je sprzedają!?
Widziałeś kiedyś coś taniego w okołomarketowych sklepach z elektroniką?Zamieszczone przez marcin77
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
Skontaktuj się z nami