Close

Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 153

Domyślnie

Dzisiaj w sklepie Pixmania.pl pojawiła się informacja że będą mieli D50 od 25.07.2006.
    Czyli termin dalej się przesuwa i przesuwa. I tylko kiedy będą aparaty?
    D80

Domyślnie

Normalnie jak czytam ten wątek to wydaje mi się, że odbyłam podróż w czasie i znowu jest system kartkowy i zapisy w komitetach kolejkowych.

PS Dzisiaj widziałam na żywo D50 do kupienia w Auchanie w Bielsku Białej (zwróciłam uwagę, bo czytuje ten wątek - jak dobrą sensacyjną powieść - "tu rzucili, tam mają rzucić").

D50 stał sobie na półce w gablocie i miał cene 2400 (z jakąś końcówką). Nikt nie zwracał na niego żadnej uwagi. Nie wiem czy był to jedyny egzemplarz czy mają tego więcej. Nie wiem, na ile ta cena jest atrakcyjna ale z pewnością aparat ma gwarancję Nikon Polska.

Pozdrawiam tych co wypatrują i wysłu****ą gdzie i kiedy mają "rzucić" - wiadomo CO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina
    Normalnie jak czytam ten wątek to wydaje mi się, że odbyłam podróż w czasie i znowu jest system kartkowy i zapisy w komitetach kolejkowych.
    Niestety aparaty filmowe były kupowane przez dziesięciolecia. Teraz cały świat przechodzi na cyfrę w przeciągu zaledwie kilku lat. D50 ma bardzo dobrą cenę w stosunku do jakości więc nie ma się co dziwić, że jest rozchwytywany.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

[quote="Władca Pixeli D50 ma bardzo dobrą cenę w stosunku do jakości więc nie ma się co dziwić, że jest rozchwytywany.[/quote]

No ale myślałam (głupio), że w kapitalizmie istnieje prawdziwa relacja między ceną, popytem i podażą. Czyli jak coś zalega to ciach mu cenę w dół, a jak jest poszukiwane i pożądane przez wielu to bach mu cenę nieco w górę. I to bez wątpienia powinno regulować rynek.
    To jedno a po drugie zawsze mi się wydawało, że producent (obojetnie czego) powinien piać z zachwytu, że tylu jest potencjalnych kupców i trochę może podkręcić produkcję tak, aby wszystkim starczyło (zanim konkurencja coś wymodzi).
    No ale najwyraźniej tak nie jest....

jaari
    Gość

Domyślnie

Od wczoraj jest nowa wersja gazetki Fotojokera. link .Nikon D50 jest oznaczony jako "Pełna dostępność" )) Czyżby w końcu jakieś zmiany ???

Domyślnie

W sumie po 20 mialy byc dostawy wiec moze jest szansa...
    D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600

Domyślnie

Na stronach cyfrowe.pl był niedostępny a teraz czas realizacji 7 dni
    Nikon D50 + AF-S 18-70 IF DX ED + troche szmelcu

Domyślnie

Dzwonilem do cyfrowe.pl - kolejka jest taka dluga ze ten czas realizacji to troche dla dania nadziei bo i tak najpierw tych z kolejki obsluguja :P
    D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wozik
    W Vobisie mają, w Fotojokerze mają, w MM mają.
    Owszem - w fotojokerze mają - dzisiaj. Tylko dlaczego to są ci, który najdrożej je sprzedają!?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin77
    Cytat Zamieszczone przez Wozik
    W Vobisie mają, w Fotojokerze mają, w MM mają.
    Owszem - w fotojokerze mają - dzisiaj. Tylko dlaczego to są ci, który najdrożej je sprzedają!?
    Widziałeś kiedyś coś taniego w okołomarketowych sklepach z elektroniką?
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów