Close

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 153

Domyślnie

Potwierdzam Vobis Fotojoker MediaMarkt w Rzeszowie mają
    W MM jakas promocja bez VATU - wujek kupil za 1800 brutto tyle, ze z AF 28-80mm f3,3-5,6G.
    D50 kit

Domyślnie

no to macie szczescie ja w Szczecinie przeszedlem sie po lokalnych i roznych MM i FJ i nie ma - przynajmniej zestawu z 18-70 nie ma, a zestaw z 18-55 cenowo jest bardzo nie atrakcyjny... tak wiec czekam dalej... sklep pstryk.pl mowi iz najprawdopodobniej beda mieli 15 lipca...

Domyślnie

dobre 2 m-ce temu znajomy sprzedawca powiedział mi, że nikon stopuje produkcję D50, może nawet całkowicie. może to taki lans dla D70s, nie będzie tańszej, żółto-czranej alternatywy

Domyślnie

Ja miałem szczęście, ale czekałem ponad dwa tygodnie, zamówienie złożyłem na cyfrowe.pl, właśnie dzwonił do mnie kurier i jedzie do mnie :P Także dziś już stane się posiadaczem D50 teczki z 18-70
    Bądzcie cierpliwi, pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiek778
    Ja miałem szczęście, ale czekałem ponad dwa tygodnie, zamówienie złożyłem na cyfrowe.pl, właśnie dzwonił do mnie kurier i jedzie do mnie :P Także dziś już stane się posiadaczem D50 teczki z 18-70
    Bądzcie cierpliwi, pozdrawiam
    No żesz k....
    Ja zamówiłem u nich już 25 dni temu i nadal czekam, a Ty 2 tygodnie temu i już masz, gdzie tu jest sprawiedliwość ?

A w poniedziałek dostałem takiego meila od nich:
    "Niestety nie jestem w stanie podać panu przybliżonego terminu dostępności tego modelu Gdyż Nikon Polska nie posiada takiej informacji."
    No to ładne jaja sobie ze mnie robią.
    Pewno nie dali mi go bo za często się upominałem kiedy w końcu będzie, no to jeszcze sobie poczekam z miecha...

Chandler_B
    Gość

Domyślnie

W biurze Nikona mowia ze dostawa D 50 tek bedzie 18 lub 19 lipca. Tylko ciekaw jestem ile ich przywioza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chandler_B
    Tylko ciekaw jestem ile ich przywioza.
    Być może przyjadą wszystkie zamówione na drugą połowę roku.

Domyślnie

panowie, jesień to jest najwdzięczniejsza pora do focenia, akurat sprzęt dojedzie
    heh - żart. współczucie..

nin
    Gość

Domyślnie

nie ma sie co dziwic
    te aparaty nie sa az wygorowanie drogie wiec duzo ludzi chce je posiasc
    no pozostaje wam czekac albo zrobic jak moi sasiedzi (media markt niemcy) i po sprawie (choc nie bylo juz czornych)

Domyślnie

Zamówiłem w cyfrowe.pl 27 czerwca dziś dzwoniłem i nic niewiedza kiedy będzie

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów