Potwierdzam Vobis Fotojoker MediaMarkt w Rzeszowie mają
W MM jakas promocja bez VATU - wujek kupil za 1800 brutto tyle, ze z AF 28-80mm f3,3-5,6G.
Szukaj
Potwierdzam Vobis Fotojoker MediaMarkt w Rzeszowie mają
W MM jakas promocja bez VATU - wujek kupil za 1800 brutto tyle, ze z AF 28-80mm f3,3-5,6G.
D50 kit
no to macie szczescieja w Szczecinie przeszedlem sie po lokalnych i roznych MM i FJ i nie ma - przynajmniej zestawu z 18-70 nie ma, a zestaw z 18-55 cenowo jest bardzo nie atrakcyjny... tak wiec czekam dalej... sklep pstryk.pl mowi iz najprawdopodobniej beda mieli 15 lipca...
dobre 2 m-ce temu znajomy sprzedawca powiedział mi, że nikon stopuje produkcję D50, może nawet całkowicie. może to taki lans dla D70s, nie będzie tańszej, żółto-czranej alternatywy
Ja miałem szczęście, ale czekałem ponad dwa tygodnie, zamówienie złożyłem na cyfrowe.pl, właśnie dzwonił do mnie kurier i jedzie do mnie :P Także dziś już stane się posiadaczem D50 teczki z 18-70![]()
![]()
![]()
Bądzcie cierpliwi, pozdrawiam
No żesz k....Zamieszczone przez krzysiek778
Ja zamówiłem u nich już 25 dni temu i nadal czekam, a Ty 2 tygodnie temu i już masz, gdzie tu jest sprawiedliwość ?
A w poniedziałek dostałem takiego meila od nich:
No to ładne jaja sobie ze mnie robią."Niestety nie jestem w stanie podać panu przybliżonego terminu dostępności tego modelu Gdyż Nikon Polska nie posiada takiej informacji."
Pewno nie dali mi go bo za często się upominałem kiedy w końcu będzie, no to jeszcze sobie poczekam z miecha...
W biurze Nikona mowia ze dostawa D 50 tek bedzie 18 lub 19 lipca. Tylko ciekaw jestem ile ich przywioza.
Być może przyjadą wszystkie zamówione na drugą połowę roku.Zamieszczone przez Chandler_B
![]()
panowie, jesień to jest najwdzięczniejsza pora do focenia, akurat sprzęt dojedzie
heh - żart. współczucie..
nie ma sie co dziwic
te aparaty nie sa az wygorowanie drogie wiec duzo ludzi chce je posiasc
no pozostaje wam czekac albo zrobic jak moi sasiedzi (media markt niemcy) i po sprawie (choc nie bylo juz czornych)
Zamówiłem w cyfrowe.pl 27 czerwca dziś dzwoniłem i nic niewiedza kiedy będzie
Skontaktuj się z nami