Close

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 153

Domyślnie

Raty w FJ -cena aparatu 2555,wpacasz 25% tej sumy ,reszte podziel na 10 rat-doliczaja ci do tego 95,81zl w tym jest prowizja i odsetki.Realizuje to GE Money Bank.Torby leza na polkach,mysle,ze dalej je powinni dawac,zreszta na stronie FJ tak pisze(taka sobie,nie jest usztywniona).Nie wiem czy na 100% beda jutro w FJ w Katowicach (silesia City Center)tak mi powiedzial sprzedawca,radzil tez zamawiac poprzez strone FJ i umawiac sie na odboir osobisty w sklepie,ponoc zamowienia przez net maja pierwszenstwo???
    Pozdrawiam

[ Dodano: Czw 20 Lip, 2006 ]
    PS to jest wersja kredytu bez zaswiadczenia o zarobkach,dwa dokumenty ze zdjeciem i juz.

Domyślnie

FJ to trochu inna bajka w dystrybucji i... jak ktos tam widzi to brac! nawet jak troche drozej jest...
    lipa straszna...
    wierzcie mi
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Jezeli Hesja juz tak wieszczy to chyba trzeba sie z marketami przeprosic moi drodzy.Mnie tez przez chwile przelecialo przez mysl-czekac na D???,nie...Przeciez w sklepach bedzie pewnie we wrzesniu,albo i pozniej w naszym pieknym Polandustanie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

dla zainteresowanych: w krakowie D50 jest dostępny na sławkowskiej, w "salonie" canona. cena ok. 2499 pln (nie pamietam dokladnie)

[ Dodano: Pią 21 Lip, 2006 ]
    p.s. cena z a kit

Domyślnie

Po 3 tygodniach poszukiwań w Polsce opadły mi ręce - a, że miałem mus (dotacje UE musze wydac do końca lipca) i mieszkam w Szczecinie - to zakupiłem go wczoraj w Berlinie - za 499 EURO (obiektyw Sigmy - bo kitów nie było).

Minus to niestety niemiecka instrukcja (i tylko niemiecka - nawet chińskiej czy angielskiej) i brak polskiego menu.

Plusy - cena kompletu: 2000 zł - 35 EURO (cashback z okazji 35 lecia Nikona - akurat na kartę i torbę); kupiłem od ręki; gwarancja 24 miesiące (a nie 12).

PS. Generalnie wszystko super tylko zoom w Sigmie jakoś tak cięzko chodzi

Domyślnie

Polskiegi menu to byś nie miał, gdybyś nawet w Polsce kupił.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mati_wrc
    Przecież jest kilka z polską gwarancją:
    ........

i jeszcze pare...
    Tak? To spytaj o fakturę VAT - w sumie Corena była najkonkretniejsza ale własnie nie jest vatowcem

Ponadto body na allegro (1999zł) kosztuje tyle ile ja dałem za body z obiektywem.

Jeden z tutejszych forumowiczów z dnia na dzień zmienił opcję kup teraz na licytację, a po kilku pytaniach dotyczących przesyłki, terminów stwierdziłem, że nie warto z gościem zaczynać interesów - zamiast wzbudzić zaufanie potencjalnego klienta koleś stwierdził że jest gorąco i nie jest w temacie.

Domyślnie

Witam D50 jest do kupienia w cybertronik.pl, a sklep warty polecenia. Właśnie przed chwilą przyszła do mnie przesyłka i zaczynam pomału rozgryzać ciesząc się bardzo...
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ja wlasnie wrocilem z Krakowa. Kupilem D50 z kitem w d-photo za 2390, gwarancja 2 lata. Maja kilka sztuk z kitem i dual-kitem. Mozna rezerwowac, jest rekojmia.
    Sprowadzane z Niemiec (brak instrukcji po polsku :/, ale daja na plytce w pdf skan :P)
    D7100 + 50/1.8 + 75/1.8 + 18-105 VR + SB600

Domyślnie

kabel :P
    ...

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów