Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Przed burzą

Domyślnie

No nie....było przedburzowo,jakoś tak blisko,a zrobiłeś chabrowo....Tak zielona woda,to tylko w pasie światła...
    Nawet jeśli to kierunek ,to chyba nie tak.....Sprawdzę jeszcze póżnym wieczorem ,na lepszym sprzęcie...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Natromiast nie rozumiem zarzutu o piekielnej nierównowadze. Wrecz przeciwnie, uwazam ze jest to prosta, klasyczna kompozycja.
    Kwestia podejścia. Ja nie widzę prostej kompozycji - choć może istotnie coś się wyłania na Twojej przeróbce, a już na pewno po manipulacji jasnościami nierównowaga jest dla mnie mniej bolesna. Na oryginale za to widzę ciemną lewą i jasną prawą (a obie bez śladu jakiegoś blasku czy życia) - co odbieram jako mało ciekawe i właśnie niezrównoważone.

Jasności poszły do przodu, ale kolory poszły do tyłu... Wydaje mi się, że trzeba się wziąć za jakieś inne zdjęcie po prostu...

Edit -

widzę, że te 'chabrowości' już ktoś zauważył jak pisałem swojego posta...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No nie....było przedburzowo,jakoś tak blisko,a zrobiłeś chabrowo....Tak zielona woda,to tylko w pasie światła...
    Nawet jeśli to kierunek ,to chyba nie tak.....Sprawdzę jeszcze póżnym wieczorem ,na lepszym sprzęcie...
    Pzdr
    Andrzej
    przede wszystkim to było buro i nijako. Mozna robic chabry, mozna i róze - byle by to sie jakoś kleiło do siebie i miało odrobinę pazura

Kwestia podejścia. Ja nie widzę prostej kompozycji - choć może istotnie coś się wyłania na Twojej przeróbce, a już na pewno po manipulacji jasnościami nierównowaga jest dla mnie mniej bolesna
    co do kolorów, jasne
    Ja mialem na mysli kompozycję jako układ zdjecia - tu uwazam ze jest zupełnie harmonijnie
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów