No nie....było przedburzowo,jakoś tak blisko,a zrobiłeś chabrowo....Tak zielona woda,to tylko w pasie światła...
Nawet jeśli to kierunek ,to chyba nie tak.....Sprawdzę jeszcze póżnym wieczorem ,na lepszym sprzęcie...
Pzdr
Andrzej
Szukaj
No nie....było przedburzowo,jakoś tak blisko,a zrobiłeś chabrowo....Tak zielona woda,to tylko w pasie światła...
Nawet jeśli to kierunek ,to chyba nie tak.....Sprawdzę jeszcze póżnym wieczorem ,na lepszym sprzęcie...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Kwestia podejścia. Ja nie widzę prostej kompozycji - choć może istotnie coś się wyłania na Twojej przeróbce, a już na pewno po manipulacji jasnościami nierównowaga jest dla mnie mniej bolesna. Na oryginale za to widzę ciemną lewą i jasną prawą (a obie bez śladu jakiegoś blasku czy życia) - co odbieram jako mało ciekawe i właśnie niezrównoważone.
Jasności poszły do przodu, ale kolory poszły do tyłu... Wydaje mi się, że trzeba się wziąć za jakieś inne zdjęcie po prostu...
Edit -
widzę, że te 'chabrowości' już ktoś zauważył jak pisałem swojego posta...![]()
przede wszystkim to było buro i nijako. Mozna robic chabry, mozna i róze - byle by to sie jakoś kleiło do siebie i miało odrobinę pazura
co do kolorów, jasneKwestia podejścia. Ja nie widzę prostej kompozycji - choć może istotnie coś się wyłania na Twojej przeróbce, a już na pewno po manipulacji jasnościami nierównowaga jest dla mnie mniej bolesna
Ja mialem na mysli kompozycję jako układ zdjecia - tu uwazam ze jest zupełnie harmonijnie
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami