Lindau, nad jeziorem bodeńskim.
Szukaj
Lindau, nad jeziorem bodeńskim.
Dcośtam + Fcośtam + NIKKORcośtam
A mnie i owszem. Ładny moment uchwycony tylko albo brakuje w kadrze jakiegoś mocnego punktu - wtedy zostawiłbym to zdjęcie tak jak jest, albo - wziął je do porządnej postprodukcji i wyciągnął z niego wszystko co się da. Tutaj jest zbyt mało wyraziście.
Ale atmosfera zdjęcia jest świetna.
Mi rowniez sie podoba. Zgadzam sie, ze warto by wyciagnac z tego kadru wiecej, byc moze sie uda. Ale i tak jak jest, tez sie podoba.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ładnie,ładnie....może być i bez większych PSot...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Sorry, jak dla mnie to kompletnie nieudane zdjęcie. Nie widzę nic, co mogłoby mnie zatrzymać, poza piekielną nierównowagą - ale to zaliczam do minusów. Cała reszta (poza nierównowagą) jest po prostu nijaka.
Bombel,jesteś niewyspany.....może
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Kurcze,to taki okres.Ja mam od tygodnia,też,deficyt snu..spałbym jak niedżwiedż 24/24,ale jak położę się o 22-23.00,to 4.00-na nogi,5.30 ponownie spać,a potem nie mogę się dobudzić o takiej porze by choć raz być na czas w pracy... i wiecznie niedospany jestem...i nie w humorze...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Hm, po pewnym namyśle, musze powiedziec, ze jest to dobry materiał wyjściowy do finalnej fotografii.
Bo to co tumamy to nawet nie jest półprodukt - to surówka.
Tutaj trzeba przysiąsc nad warstwami, popracować nad kolorami i odcieniami wody, nad niebem. Ozywic te zdjecie, wyakcentować światło, drugi plan - odkryć miejsca, gdzie padaja promienie, itp
Mysle, ze mozna zrobic z tego przemawiający obraz.
Natromiast nie rozumiem zarzutu o piekielnej nierównowadze. Wrecz przeciwnie, uwazam ze jest to prosta, klasyczna kompozycja.
tylko dla pewnego zilustrowania kierunku (to nie jest absolutnie skonczone...)
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami