Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Co do rozmycia wody spadającego strumienia nie miałbym zastrzeżeń, jednak woda na dole kadru wygląda bardzo nienaturalnie. Chodzę trochę po górach ,ostatnio zwiedzam wodospady, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
    eee ale konkretnie to czego nie widziałeś? takiego koloru wody, czy takiego rozmycia?
    kolor jest naturalny, natomiast rozmycie - wiesz ja też jak chodzę po tatrach to takiego nie widzę - ale to dlatego, że nie naświetlam okiem przez dziesiętne części sekundy....
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Roa, z tymi szumami to faktycznie coś Ci nie wyszło. Fotka z Tatr, a ja ewidentnie słyszę szumy znad morza

A tak poważnie to bardzo fajne zdjęcie. Jak najbardziej naturalne. Bardzo fajna kompozycja kadru.

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Woda leci w lewo...
    złudzenie optyczne,

Cytat Zamieszczone przez opiekun Zobacz posta
    Jakie zielone szumy? Nad morzem masz niebieskie? Woda odbija tatrzańską zieleń i jest zielona, normalnie jest przezroczysta...
    akurat tam zieleni nie było, ale był zapach siarki z zapałek i glonów, co wyjaśniałoby brąz skałek i zieleń wody.

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    roa wykasuj w cholerę tę wodę po psuje to zdjęcie wodospadu
    dochodzę do tego samego wniosku, lol

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    ROA nie daj się podpuszczać.
    spokojnie, nie dam satysfakcji kilku userom czekających tylko na moje potknięcie.

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Roa, z tymi szumami to faktycznie coś Ci nie wyszło. Fotka z Tatr, a ja ewidentnie słyszę szumy znad morza
    też wydawało mi sie to dziwne, ale strażnik TPNu powiedział że wiatr dziś wieje z północy i dlatego to takie troszkę zamieszanie z rodzajem szumu wyszło. Myślisz że powinienem zgłosić sie po zwrot za bilety do parku?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów