Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wiewiórka

Domyślnie

ciemno panie...
    F65, N24-70/2,8, 50/1,8, SamYang 85/1,4, S150-500, SB600, D700, MB-D10
    D50&DELTA , N18-70 - żony

Domyślnie

Zwierzak fajny ale ja bym sobie odpuścił focenie na cmentarzu, pomijając jakieś tam subiektywne odczucia, to jak to wygląda w takim otoczeniu. Sorki, ale dziwię się że to pokazałeś.

Domyślnie

NeXuS a niby czemu nie można robić zdjęć na cmentarzu? Miejsce jak każde inne. Sam 1 listopada najpierw odwiedziłem groby bliskich i sie pomodliłem a później wróciłem po aparat i robiłem zdjęcia. Nikt sie nie przyczepił a nawet parę starszych osób podeszło do mnie i sie grzecznie spytali czy mogliby zobaczyć jak cmentarz wygląda w aparacie w ten dzień. Żadnych uwag odnośnie tego że nie wypada czy coś.
    Ale żeby nie było OT to wiewióra fajna
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

e....tam, ładna wiewióra nawet ten kawałek betonu mi nie przeszkadza.
    pozdrawiam
    Grzegorz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    NeXuS a niby czemu nie można robić zdjęć na cmentarzu? Miejsce jak każde inne. Sam 1 listopada najpierw odwiedziłem groby bliskich i sie pomodliłem a później wróciłem po aparat i robiłem zdjęcia. Nikt sie nie przyczepił a nawet parę starszych osób podeszło do mnie i sie grzecznie spytali czy mogliby zobaczyć jak cmentarz wygląda w aparacie w ten dzień. Żadnych uwag odnośnie tego że nie wypada czy coś.
    Ale żeby nie było OT to wiewióra fajna
    Nie no można, chociaż znajdą sie ludzie którym będzie to przeszkadzać, chodzi mi o to, że groby jako tło dla wiewióra to marny pomysł.
    No ale Ok, wiem że chodziło przecież nie o pokazanie pięknej fotki tylko znajomej rudej kity. Pozdr.

Domyślnie

Ja też dziwie sie do krytyki miejsca. Przecież nie chodziłem po grobach, nie przeszkadzałem modlącym sie.

Domyślnie

zdjęcie raczej nie udane
    1 wiewiórkę lubie oglądać w naturalnym miejscu , drzewka, gałązki itp tutaj siedzi na nagrobku - już sam ten fakt dyskwalifikuje tą fotkę
    2 kadr - widać wiewiórkę od d... strony , ucięta kita
    3 ciemno ...

Domyślnie

Cóż, będę odmiennego zdania, kadr nawet mi się podoba szkoda że kita obcięta, ale jest za ciemno i nie ostro.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Malibu ma rację....niestety...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów