Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Otiv: Założyć się da. Ja miałem na nich softbox-y ale napewno nie z mocowaniem bowensa. Ja używam tych uniwersalnych z FS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Otiv Zobacz posta
    a czy ta KH-120M to ma mocowanie typu Bowens ?? czy na nią nie da sie nic nałożyć ? żadnego soft box-a
    Cytat Zamieszczone przez szumigt Zobacz posta
    Otiv: Założyć się da. Ja miałem na nich softbox-y ale napewno nie z mocowaniem bowensa. Ja używam tych uniwersalnych z FS
    Potwierdzam! Są do tego dostępne różne akcesoria w tym i softboxy, ale nie jest to raczej mocowanie Bowensa.

Nabyłem lampy KH120 i KH150, i softboxy do nich, ale jest mały problem, tzn lampa z założonym softboxem, nawet małym (40x40) opada nawet przy mocno dokręconej śrubie. Z parasolkami tego nie robi. Trochę to denerwujące, na razie radzę sobie w ten sposób, że zawiązuje naprężony kabel zasilający na dole do statywu, ale chyba muszę wydumać jakąś przeciwwagę dla softboxa...
    Ostatnio edytowane przez Jacek S ; 27-02-2009 o 13:15
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

a jak z awaryjnością CY300K - ma ktoś? Były z nimi jakieś większe problemy ? Kompletuję sobie zestawik i się zastanawiam czy brać CY300K czy może Powerluxa ?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów