Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Zaziel
    Gość

Domyślnie Kilka ostatnich sesji

Pozdrawiam i życzę miłych urlopów

sailor
    Gość

Domyślnie

wiesz .. podoba mi sie ze przy wciaz opadajacym poziomie zdjec na forum (o ile w ogole sa i sa to zdjecia a nie packshoty) jak juz sie pojawisz to wrzucisz cos fajnego .. iz a to dzieki.
    foty bardzo fajne .. poogladal bym po wiecej z kazdej sesji :P

Domyślnie

3 mi sie baaaaaaardzo podoba, bardzp ładna modelka, fajne swiatelko i kolorki. Z tej sesji pokazalbys wiecej
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

pebees
    Gość

Domyślnie

2 i 4 - te zdjęcia się czuje

Domyślnie

taka fotografia mnie inspiruje. Bo de facto nie jest to nic odkrywczego, nie ma tu zadnych sensacji, gimanstycznego kadrowania, kontrowersji, nie ma nic na sile... A wzrok sam przystaje na tych zdjeciach. Klasyka jest jednak piekna. A najbardziej podoba mi sie ostatnie zdjecie. Gratuluje...
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Foty rewelacja
    Najlepsze się 2 i 4

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Dla mnie 1 i 2 lux.
    1 - bardzo pomysłowy i dobrze wykonany portret dziecka.
    2 - klimat tego zdjęcia jest świetny.

Domyślnie

1,2,3,4.. kazde z osobna swietne.. bardzo dobre zdjecia.. niosą z sobą emocje, chwile.. zatrzymują na dłużej..
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

dla mnie 4 najlepsza, (tylko ciaśniejszy kadr) ale wszystkie zdjęcia są naprawde dobre.
    Zdecydowanie bardziej podobaja mi sie te twoje "reporterskie" prace, niż te mocno stylizowane. Te są naturalne, klasyczne, jakby podpatrzone (moze nieściśle napisałem wcześniej reporterskie) choć domyślam się, że sytuacje były przez ciebie aranżowane (może poza gitarzystą)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

nie wiem czemu modelka mi Enye przypomina
    z serca pozdrawiam

lamP.Art
    http://www.marekwitkowski.info
    "Przedzieram się przez dżunglę życia pomrukując..."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów