Trafiłem w lipcu na taki widoczek...
Szukaj
Kadr calkiem fajny, super niebo. Ale jednak z powodu zupelnego zaczernienia traw (trzcin?) i lasu, zdjecie mi nie podoba sie tak do konca.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Może troszke ta czerwienio-pomarańcz się przelewaale mz ładny widoczek pocztówkowy .
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Oj chyba czerwony kanał przepał złapał - ale potencjał jest ... tylko deko nie wykorzystany.
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Cóż, zdjęcie zrobione już sporo po zachodzie słońca i do tego z ręki. Ekspozycja ustawiona na niebo, więc reszta wyszła na sylwetę. Mogę spróbować zrobić HDR (mam jeszcze ten sam kadr na +2 i -2 EV), ale wyjdzie trochę nienaturalnie.Kadr calkiem fajny, super niebo. Ale jednak z powodu zupelnego zaczernienia traw (trzcin?) i lasu, zdjecie mi nie podoba sie tak do konca.
Fakt, czerwienie wyszły ostro. Zdaje się, że ten kanał to generalnie problemowy przy tego typu kadrach.
kadr taki se, ale niebo swietne
fajny
i zaraz wracam myślami.....Mazury![]()
l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l
na pierwszy rzut oka b. ładnie jednak później ta czerwień na niebie przeszkadza...
haha nawet wiem, z którego miejsca robione
Sajzy, Stacja UW, pomost![]()
przedmiot: FAUNA
zajęcia o różnych pajęczakach, stawonogach rozpoczynające się zbiorem martwych okazów z pułapek
oj jakieś 3-4 lata temu też tam byłem... i również Pan Doktor prowadził ćwiczenia![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
Skontaktuj się z nami