Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Magda

autograf
    Gość

Domyślnie

Zła konwersja do B&W. Nie podoba mi się.

kulten
    Gość

Domyślnie

Mi konwersja nie przeszkadza ale pozycja modelki jakoś nie teges, zwłaszcza jej lewe ramię, które gdzieś ucieka...

Domyślnie

nie podoba mi się, raz za resztą - konwersja, dwa dla mnie wygląda jak by zaraz miała pacnąć na ziemie

Domyślnie

hmm a mi sie podoba, ale ja nie patrzę obiektywnie więc może i nie jest takie fajne jak mi się zdawało
    dzięki za komentarze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    hmm a mi sie podoba, ale ja nie patrzę obiektywnie więc może i nie jest takie fajne jak mi się zdawało
    dzięki za komentarze
    no pewnie gdyby Ci się nie podobało to byś nie wrzucił pamiętaj ilu ludzi tyle opinii, prawda jest taka, że zależy na kogo trafisz takie masz oceny no chyba, że coś jest totalnie zwalone

Domyślnie

Mnie razi przepal na lewej rece, i po prawej zreszta tez, dziwne ramie wyglada po prawej stronie.

Domyślnie

a mi sie podoba. Sprobowalbym tylko sie pobawic troche kontrastem. Nie raza mnie przepaly - podoba mi sie ta stricte czarno-biala (bez zbednych szarosci) konwencja zdjecia. No i moze uciac prawa reke, mniej wiecej do kwadratu?
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Widze ze ostatnio wszyscy pisza o kwadratach, chyba sam musze jakiegos cuba wymodzic...

Uprawnienia umieszczania postów