Dobrze już,dajmy pokój....
Pzdr
Andrzej
...a może to prowokacja..?![]()
Szukaj
Dobrze już,dajmy pokój....
Pzdr
Andrzej
...a może to prowokacja..?![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Nie widać tu ani ciekawego kadru ani powalającej jakości a nawet ciekawej sytuacji . I tu nasuwa mi się pytanie co autor tego zdjęcia miał na myśli zamieszczając tu to foto ?
dobra mam nikona od miecha, powiedzcie lepiej co mam robic zeby fota byla super :d
a jakosc zdjecia popsul operator bo jest naprawde super
www.kulturka.wloclawek.pl - mój portal na który robie foty
Popatrz jakie zdjęcia wstawiaja koledzy i jakie błędy im zanaczy nam sie wytyka to zrozumiesz.
Oczywiście jesteśmy w stanie zrozumieć Twoją fascynację nowym sprzętem lecz tu wyznaje się dewizę że pomimo onanizmu sprzętowego to nie on robi zdjęcia tylko fotograf. Poczytaj o kompozycji obrazu i pykaj najpierw dla siebie a dopiero jak dojdziesz do wniosku, że twoje zdjęcia są gotoqwe to wal tu.
Edit.
Dałeś tak słabe zdjęcie że pewnie większość się zastanawiała czy to faktycznie nie jest prowokacja.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ale za to ilu komentarzy się doczekało i każdy
wchodzi, bo pewnie jakieś super zdjęcie.
Pozdrawiam Beata
D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,
Mariuszz - a czy Tobie to zdjęcie na prawdę się podoba?
Popatrz na nie raz jeszcze i zastanów się sam, co by w niej poprawić.
Najprościej rzecz ujmując to zrobić trzeba tak, by coś pokazać zdjęciem. Twoje zdjęcie pokazuje szarociemną plamę na szarozielonej w ciapki innej plamie. Ani tu kolorów, ani treści.
Spróbuj podejść bliżej kuraka, a jak nie masz na tyle "milimetrów" w obiektywie, to nie rób zbliżeń, a popróbuj może czegoś szerokiego.
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Skontaktuj się z nami