Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Night Session Bmx

Prosze o oceny i komentarze. Jak komuś się spodoba wrzuce więcej.
    Peace

Domyślnie

Przepalona koszulka, buty i felga ,przywaliles lampa az milo moze jakis dyfuzor ? Tlo nie ciekawe dla mnie, za ciemno , moze kilka godzin wczesniej pstrykaj. Zawsze bedzie wiecej widac. Zapodaj wiecej. Pozdr.

Domyślnie

Tak myślałem że się doczepicie własnie do tej koszulki. A czy można to jakoś już po fakcie w ps naprawić? Jak?
    wrzucam jescze dwie foty komentujcie.
    Peace
    2.3.

Domyślnie

Może pokusi się ktoś jeszcze o komentarz?

Domyślnie

IHMO nie do konca jest co komentowac - ot po prostu zdjecia, to ze swieciles na nich lampa "zawodowych" fot z nich nie zrobi

pokombinuj cos z kadrami, postaraj sie pokazac troche szerszy kontekst sytuacji, moze jakos troche dynamiczniej to wszystko pokaz ...

Domyślnie

Rzadko kiedy obieranie sobie rider'a za pion wychodzi na dobre. Z exif'a wnioskuje, że masz 18-70 (albo coś podobnego). Powalcz więcej na ustawieniu tele. Ja przed zakupem fish'a posiłkowałem się tym i dalej się posiłkuje, aż uzbieram na porządny teleobiektyw.
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

jakość soczewki nie jest atutem tych fot, kolorki też nie za bardzo. oświetlenie i ekspozycja do pokombinowania. rzeczywiście może bardziej porób póki co na da dłuższym końcu obiektywu

Domyślnie

Kitelukas przepały najlepiej naprawia sie w programie do obróbki rawów...
    никон

Domyślnie

Kitelukas przepały najlepiej naprawia sie w programie do obróbki rawów...
    To znaczy w jakim?
    Rzadko kiedy obieranie sobie rider'a za pion wychodzi na dobre. Z exif'a wnioskuje, że masz 18-70 (albo coś podobnego).
    Mam nikona 18-200
    jakość soczewki nie jest atutem tych fot,
    tzn.??? Dlaczego?
    Peace

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów