Prosze o oceny i komentarze. Jak komuś się spodoba wrzuce więcej.
Peace
Szukaj
Prosze o oceny i komentarze. Jak komuś się spodoba wrzuce więcej.
Peace
Przepalona koszulka, buty i felga ,przywaliles lampa az milo moze jakis dyfuzor ? Tlo nie ciekawe dla mnie, za ciemno , moze kilka godzin wczesniej pstrykaj. Zawsze bedzie wiecej widac. Zapodaj wiecej. Pozdr.
Może pokusi się ktoś jeszcze o komentarz?
IHMO nie do konca jest co komentowac - ot po prostu zdjecia, to ze swieciles na nich lampa "zawodowych" fot z nich nie zrobi
pokombinuj cos z kadrami, postaraj sie pokazac troche szerszy kontekst sytuacji, moze jakos troche dynamiczniej to wszystko pokaz ...
Rzadko kiedy obieranie sobie rider'a za pion wychodzi na dobre. Z exif'a wnioskuje, że masz 18-70 (albo coś podobnego). Powalcz więcej na ustawieniu tele. Ja przed zakupem fish'a posiłkowałem się tym i dalej się posiłkuje, aż uzbieram na porządny teleobiektyw.
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
jakość soczewki nie jest atutem tych fot, kolorki też nie za bardzo. oświetlenie i ekspozycja do pokombinowania. rzeczywiście może bardziej porób póki co na da dłuższym końcu obiektywu
Kitelukas przepały najlepiej naprawia sie w programie do obróbki rawów...
никон
To znaczy w jakim?Kitelukas przepały najlepiej naprawia sie w programie do obróbki rawów...
Mam nikona 18-200Rzadko kiedy obieranie sobie rider'a za pion wychodzi na dobre. Z exif'a wnioskuje, że masz 18-70 (albo coś podobnego).
tzn.??? Dlaczego?jakość soczewki nie jest atutem tych fot,
Peace
Skontaktuj się z nami