Szukaj
Mnie zapisał w acrobat reader.
Nie było mnie i nie mogłem odpowiedzieć. Przechodziłem tą samą procedurę przy darmowym upgradzie z CS2 do CS3. Też byłem (i jestem nadal) zarejestrowany w Adobe itd. Miałem dostać w lipcu 2007 i nic. Przez trzy miesiące. W USA pewno to działa, ale w Polsce jakoś cienko. Może się poprawiło. Ja w każdym razie dostałem upgrade po molestowaniu sklepu (oficjalny dystrybutor Adobe więc może dlatego nie musiałem szukać kontaktu z centralą Adobe), na szczęście jednorazowym.
Bo poprzednio (CS2->CS3) wyglądało to tak jak opisuje markB (pośredniczył sprzedawca i winsoft chyba też był w to zamieszany z tego co pamiętam), ale wygląda na to, że się nie sprawdziło w naszych warunkach.
Teraz odbywa się to bezpośrednio przez Adobe - nie wiem kto fizycznie będzie rozsyłał upgrady (adobe regionalne? winsoft? polski dystrybutor?), ale trafią one do końcowego użytkownika.
Pozdrawiam
D40
Dzięki za odpowiedź, bo to sporo wyjaśnia.
Upgrade CS4PL będzie rozsyłany przez irlandzki oddział Adobe bezpośrednio do klienta. Tyle się dowiedziałem w Wimalu.
No to się pochwalęDarmowy upgrade do CS4PL właśnie dzisiaj przywiózł do domu kurier UPS. Wszystko poszło szybciej niż myślałem. Co prawda jestem na wyjeździe, ale już rodzinka mnie o wszystkim poinformowała
Pozdrawiam
Mam pytanko , może wiecie kiedy będzie płatny abgreit CS3/CS4 , kupiłem CS 3 W czerwcu 2007r i darmowa wersja mnie nie tyczy.
Pozdrawiam
Wielkie dzięki .
Skontaktuj się z nami