Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wisa Zobacz posta
    Czy całego acrobata trzeba?
    Ale jak zapisać wypełnionego FOCA ??? Acrobat Reader 9 nie chce zapisać
    wypełnionego (chociaż powinien) ...??? Sciągać całego Acrobata ???
    Ostatnio edytowane przez pipol ; 18-11-2008 o 15:11

Domyślnie

Mnie zapisał w acrobat reader.

Domyślnie

Nie było mnie i nie mogłem odpowiedzieć. Przechodziłem tą samą procedurę przy darmowym upgradzie z CS2 do CS3. Też byłem (i jestem nadal) zarejestrowany w Adobe itd. Miałem dostać w lipcu 2007 i nic. Przez trzy miesiące. W USA pewno to działa, ale w Polsce jakoś cienko. Może się poprawiło. Ja w każdym razie dostałem upgrade po molestowaniu sklepu (oficjalny dystrybutor Adobe więc może dlatego nie musiałem szukać kontaktu z centralą Adobe), na szczęście jednorazowym.

Domyślnie

Bo poprzednio (CS2->CS3) wyglądało to tak jak opisuje markB (pośredniczył sprzedawca i winsoft chyba też był w to zamieszany z tego co pamiętam), ale wygląda na to, że się nie sprawdziło w naszych warunkach.
    Teraz odbywa się to bezpośrednio przez Adobe - nie wiem kto fizycznie będzie rozsyłał upgrady (adobe regionalne? winsoft? polski dystrybutor?), ale trafią one do końcowego użytkownika.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź, bo to sporo wyjaśnia.

Domyślnie

Upgrade CS4PL będzie rozsyłany przez irlandzki oddział Adobe bezpośrednio do klienta. Tyle się dowiedziałem w Wimalu.

Domyślnie

No to się pochwalę Darmowy upgrade do CS4PL właśnie dzisiaj przywiózł do domu kurier UPS. Wszystko poszło szybciej niż myślałem. Co prawda jestem na wyjeździe, ale już rodzinka mnie o wszystkim poinformowała
    Pozdrawiam

Domyślnie Kiedy płatny abgreit ?

Mam pytanko , może wiecie kiedy będzie płatny abgreit CS3/CS4 , kupiłem CS 3 W czerwcu 2007r i darmowa wersja mnie nie tyczy.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Już chyba jest. Zobacz tu
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Wielkie dzięki .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów