Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Pomościk.....

Cool Pomościk.....

Bez pomostu ani rusz....
    Mniej pojechane,co gadam...wcale, niż ..."równinka"....ale też ...B&W..lub coś podobnego..

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

2 lepiej wygląda niż w kolorze. Podoba mi się kadrowanie.

Domyślnie

Mnie osobiście bardziej podchodzi 1 - może tylko odrobinkę za ciepło.

Pozdrowienia dla wnuka
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Mnie osobiście bardziej podchodzi 1 - może tylko odrobinkę za ciepło.

Pozdrowienia dla wnuka
    Dzięki Tomku,właśnie nam dzieci podrzuciły łobuza...Przed chwilą była akcja "kaloryfer"...i guz jak śliwa.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

O rany to uważajcie tam na maluszka - napewno jest dzielny i nie płacze (za mocno)
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Tragiczny b/w... spójrz na linie lasu po prawej i wodę. Jednolita szarość...
    Kolor wypada lepiej ... ale i tak kadr taki ... sobie.

Domyślnie

kolorek lepszy

pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Tragiczny b/w... spójrz na linie lasu po prawej i wodę. Jednolita szarość... Kolor wypada lepiej ... ale i tak kadr taki ... sobie.
    .
    Na moim monitorku nic się tam nie zlewa w jedną plamę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Tragiczny b/w... spójrz na linie lasu po prawej i wodę. Jednolita szarość...
    Kolor wypada lepiej ... ale i tak kadr taki ... sobie.
    "....ale też ...B&W..lub coś podobnego..
    ...Uprzedzałem....

Po prawej to linia trzcin,w pełnym słońcu .I w kolorze prawie przepał,ale odróżnić można....
    To B&W z automatu,z NX-a,tylko niebo deko trącone....ja tego nie czuję ,to kaleczenie fot...
    Zrobiłem tylko dla ruchu w interesie,z nudów....nad czymś się trzeba znęcać...nieprawdaż..?..
    Pzdr
    Andrzej

popatrzyłem raz jeszcze na to o czym mówisz....chyba masz coś z monitorem...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...Uprzedzałem....

Po prawej to linia trzcin,w pełnym słońcu .I w kolorze prawie przepał,ale odróżnić można....
    To B&W z automatu,z NX-a,tylko niebo deko trącone....ja tego nie czuję ,to kaleczenie fot...
    Zrobiłem tylko dla ruchu w interesie,z nudów....nad czymś się trzeba znęcać...nieprawdaż..?..
    Pzdr
    Andrzej

popatrzyłem raz jeszcze na to o czym mówisz....chyba masz coś z monitorem...
    Patrzę raz jeszcze... i jeszcze raz... może się pomyliłem ... w końcu parę piw poszło... ale gdzie Ty Andrzeju widzisz po prawej trzciny?
    Ja mówię o tym lesie - o dżewkach po drugiej stronie jeziorka i wodzie z tegoż jeziorka. Szaro, szaro... może i mój monitor

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów