Brudny Harry..hmm..raczej "Brudna" Justynka :P .. chociaz w rzeczywistosci jest czysiutka i fajniutka![]()
Szukaj
Brudny Harry..hmm..raczej "Brudna" Justynka :P .. chociaz w rzeczywistosci jest czysiutka i fajniutka![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Jedynka beznadziejna - jakieś przepały, cienie, bałagan - no co to wogóle jest? Natomiast 2 i 3 - boskie, zjawiskowe, kolorowe i normalnie wypas!!!!
(No dobra, bądźmy szczerzy - jedynka super, reszty nawet nie pokazuj)
szymony,
e tam, brudny harry to byl facet z jajami, a tu .....Ihmo nie tomb rider, tylko Brudny Hary.![]()
1ka mi się podoba, fajnie wyszedł ten pistolet przy ścianiejuż się boję, proszę założyc mi kajdanki hihihi
boli mnie kolano czasem
goldie77, watpie, abys doczekal sie tych kajdanek. Ta pani chyba wyznaje zasade "let the gun do the talking"![]()
forum.niekojarze.pl
Jakubas, ja dopowiem , ze "let the gun do the talking then ask" :P
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
extra.. tak dziwnie z dawna ale .. pomijajac juz to ze gdzies zapodzialem rawy tych zdjec to ... gdzie jest goldie ? :P
Jedynka oczywiście niezła. Jedyne do czego się czepne to noga wygląda jak kikut u pirata.
pozdrawiam
troche gratów, pasja i www
faktycznie. ta rachityczna nóżka do dupy..., tzn. przepraszam, powinna zostać obcieta powyżej d... znaczy dyferencjału.
natomiast kolega Czornyj napisał: "Jedynka beznadziejna - jakieś przepały, cienie, bałagan - no co to wogóle jest? Natomiast 2 i 3 - boskie, zjawiskowe, kolorowe i normalnie wypas!!!!"
czyli biało-czornyj obrazek tak nie cieszy jak kolornyj !
NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.
Skontaktuj się z nami