Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Brudny Harry..hmm..raczej "Brudna" Justynka :P .. chociaz w rzeczywistosci jest czysiutka i fajniutka
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Jedynka beznadziejna - jakieś przepały, cienie, bałagan - no co to wogóle jest? Natomiast 2 i 3 - boskie, zjawiskowe, kolorowe i normalnie wypas!!!!

(No dobra, bądźmy szczerzy - jedynka super, reszty nawet nie pokazuj )

Domyślnie

szymony,
    Ihmo nie tomb rider, tylko Brudny Hary.
    e tam, brudny harry to byl facet z jajami, a tu .....

Domyślnie

1ka mi się podoba, fajnie wyszedł ten pistolet przy ścianie już się boję, proszę założyc mi kajdanki hihihi
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

goldie77, watpie, abys doczekal sie tych kajdanek. Ta pani chyba wyznaje zasade "let the gun do the talking"
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Jakubas, ja dopowiem , ze "let the gun do the talking then ask" :P
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

extra.. tak dziwnie z dawna ale .. pomijajac juz to ze gdzies zapodzialem rawy tych zdjec to ... gdzie jest goldie ? :P

Domyślnie

Jedynka oczywiście niezła. Jedyne do czego się czepne to noga wygląda jak kikut u pirata.
    pozdrawiam
    troche gratów, pasja i www

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    1 rewelka .. pozostale przy niej wysiadaja .. fajna by tez byla wersja jedynki z ostroscia na wylocie lufy . opcja druga .. zobacz jak wylgda ucieta od dolu w kwadrat
    gratulacje i pozdrawiam
    sailor
    faktycznie. ta rachityczna nóżka do dupy..., tzn. przepraszam, powinna zostać obcieta powyżej d... znaczy dyferencjału.

natomiast kolega Czornyj napisał: "Jedynka beznadziejna - jakieś przepały, cienie, bałagan - no co to wogóle jest? Natomiast 2 i 3 - boskie, zjawiskowe, kolorowe i normalnie wypas!!!!"
    czyli biało-czornyj obrazek tak nie cieszy jak kolornyj !
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów