Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Open House Day w Spangdahlem

Trzy zdjecia z bazy wojskowej USAF w Spangdahlem. Nic nie ruszalem oprocz usuniecia paru wystajacych nog albo kawalkow innych samolotow.

F-16 Fighting Falcon

F-15E Strike Eagle

Tornado IDS

Niespecjalnie moge ocenic, bo mi sie wszystkie zdjecia samolotow podobaja. Mam nadzieje, ze Wam rowniez.

PS: Byl jeszcze A-10 i pare wiekszych (m.in C-17). Jaszcie jakie te samoloty fajowe
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Samoloty rzeczywiscie fajne. Zdjęcia też ładne. Trójka moglaby byc trochę kadrowana bardziej w prawo. Ludzi tak malo czy PS?
    D300; 18-200vr; 50/1.8; 10-20 sigma; 85/1.8; 24-70;sb800; sb600, frotka 055pro, amatorskie/dyskretne studio fotograficzne ...i trochę pierdołów

Domyślnie

Szkoda że nie w locie...
    MarcinWilk

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

niezły sprzęcik

Domyślnie

Nikoforumowicz Jakbym kadrowal w prawo to wszedlby mi statecznik pionowy kolejnego samolotu, wiec wolalem zostawic gasnice. Ludzi bylo sporo ale ja bylem wczesnie przy bramie przed otwarciem i dolecialem szybko do samolotow

mswilk W locie mam A-10 i F-16, wyszly srednio. Choc patrzac na moje umiejetnosci, stabilnosc i jakosc obiektywu to jestem z nich zadowolony. Ale nie nadaja sie do pokazania tutaj. Nie bylo akrobacji, tylko przelecialy nad pasem z lewa na prawo i koniec. Startu i ladowania nie widzialem bo mi wlazl gosc z taka rura, ze prosze siadac.

[ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 ]
    A jeszcze mam A/OA-10 Thunderbolt II po wyladowaniu.

Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

nooo rewelka! super sprzety i miejsce!!

A 10 daje rade... wlasnie fajnie ze tak gorace powietrze dawalo rade
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

kuuurde jak ja bym chciał coś takiego sfocić... ojoj
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

Goldie nie narzekaj... kazda z tych maszyn byla w radomiu!!
    tylko nie znales wtedy jeszcze ludzi chorych na lotnictwo
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

to ze byla to wiem bo pamietam ze widzialem... ale wtedy bylem mlody i nie wiedzialem co to fotografia i aparaty i Hesja i Pieter Wełenka i cała reszta świrów spod gwiazdy Nikona
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

goldie77, trzeba się było zapakować w pociąg czy co i przyjeżdżać. Może też byś zobaczył młodego Annakina Skywalkera:

Se mła.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Uprawnienia umieszczania postów