Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Londyn o poranku

Widok trochę inny jak w szczycie na ulicach.
    1.Czekam na kontarze i oceny
    Peace

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Nie jestem zwolennikiem takiej sepii poza tym nieostro ( zamierzone?) i widac przepały na rzece
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Jak masz coś jeszcze z Londynu to dawaj. Jak dla mnie to niezbyt udane zdjęcie jest, jak na możliwości aparatu którym zostało zrobione

Domyślnie

Czyli słabo? Przepały na rzece to normalne bo słońce się poprostu tak mocno odbijało że nie dało sie tego ominąć. No i trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że było robione przez okno(z london eye) co bardzo pogorszyło fotę. Ale wielkie dzięki za komenty.

Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

co do dwójki - nieostre i zbyt długi czas naśw. Co do zdjec fajerwerków polecam poradnik na "szerkoim kadrze"
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

kitelukas, pomysliles mosty czy co? nalepsze kadry z tego pokazu sa jak sie ustawisz na blackfrias bridge (mowa o fajerwerkach )
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

Byłem pierwszy raz w Londynie i to z rodziną która tam mieszka i powiedzieli mi że tu bedzie spoko, a do tego nie miałem statywu. Potem zauważyłem że lepiej byłoby z drugiej strony ale coż już było za późno. Tak to jest jak jest się nastolatkiem i trzeba chodzić tam gdzie reszta powie. Ale spoko jutro jeszcze wrzuce może jakieś zdjęcia. Ale ogólnie nie jestem ze zdjec z Londynu zadowolony bo wszystko było robione w pośpiechu ale never mind...
    Peace

Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kitelukas Zobacz posta
    Ale ogólnie nie jestem ze zdjec z Londynu zadowolony bo wszystko było robione w pośpiechu ale never mind...
    Peace
    Jeśli sam czujesz , że nie jestes zadowolony z tego co zrobiles to przyjrzyj sie kilkanascie razy temu co masz zamiar zamieścic i wtedy decyduj czy nadaje się czy nie
    D700 16,17-35,35

Uprawnienia umieszczania postów