Witam wszystkich.
Jeżeli chodzi o fotografię przyrody to dopiero zaczynam. Po moim pierwszym zdjęciu (które nie było rewelacyjne) otrzymałem kilka cennych wskazówek od kolegów po fachuOceńcie czy odrobiłem pracę domową
Pozdrawiam
Szukaj
Witam wszystkich.
Jeżeli chodzi o fotografię przyrody to dopiero zaczynam. Po moim pierwszym zdjęciu (które nie było rewelacyjne) otrzymałem kilka cennych wskazówek od kolegów po fachuOceńcie czy odrobiłem pracę domową
Pozdrawiam
....:::: | NIKON | ::::....
Ładna sceneria. Oczek szkoda i ostrości chyba brak.
D....,TC-14II
Pobudka !!! Szosta godzina, sprzatanie dworca...
Fajnie zlapany.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Zdjęcia robione 70-300 VR na f7.1 z tego co widziałem na f10 te szkło daje ładne obrazy ale niestety warunki pogodowe nie pozwoliły na taki luksus
Specjalnie dla Olomirzdjęcie z otwartymi oczkami
bardzo ładnie; ostrość bez zarzutu kolorek się podoba. gratuluje strzału pozdrawiam
D700; N50; N17-55
Piękny koziołek, szkoda tylko że selekcyjny
Jak na początek to jest dobrze, tak trzymaj i oby sie koziołek uchował przed tzw. selekcjonerami! Pozdrawiam
http://www.henrykkoscielny.pl/najnowsze.php5
D750, D300s, ob. 300/2,8 i parę gratów
Dziękuję za ocenę moich zdjęć. Narazie walczę tak jak już wspomniałem 70-300 VR ale na poważnie myślę o Nikkorze AF 300mm f4 tylko cholernie ciężko jest go dostaća na nowego AF-S mnie jeszcze nie stać.
Pozdrawiam
Fajne ujęcia. Może odrobinę za ciasno. Ale to tylko moje zdanie.Wiem ile trzeba się naczekać by strzelić taką fotkę.
Gratuluję wytrwałości i cirpliwości w tropieniu.
Pozdrawiam
Marek
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Zdjęcia (szczególnie dwójka) przepyszne, uwielbiam sarninę nie tylko na zdjęciach![]()
D60 VR KIT + N18-55VR + N70-300VR + TC-17E II i trochę gratów.
Skontaktuj się z nami