Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Ola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcel76 Zobacz posta
    Panowie komentarze nieprofesjonalne ...
    Przykre te jury w tym dziale...
    The End.
    Rotfl I po cos Cie pierunskie amatory sie wypowiadaly nieprofesjonalnie... e? Dajcie tu jakiegos profi!

Ja tez sie wypowiem nieprofesjonalnie jak pozostali. Niestety zdjecie jest kiepskie - kadr, GO, konwersja do b&w... konczac na minie modelki. Ja bym je nawet do albumu nie wsadzal bo takie smutasne
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Przykro mi, że się nie znam, ale jak dla mnie to lipa ;/ Nic w tej fotce nie ma ciekawego, nawet mina jakaś nietęga. Ach, forum pełne amatorów, nikt nie dostrzegł geniuszu Twoich zdjęć...
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Marcelowi trochę zapiekły się styki. Marcel, krytykę przyjmujemy z godnością!

O zdjęciu. Jako pierwsze rzuca się w oczy to, że Ola nie miała tego dnia humoru. Nie byłoby to aż tak wielką wadą tego zdjęcia, gdyby nie jego pseudoformalizm. Połączenie quasi-paszportowego kadru z morzem bałtyckim i ogólnym wqrvieniem modelki dało naprawdę poniżejprzeciętny rezultat. Do tego dochodzi mało wyrafinowana konwersja do b&w i mamy to co widać. Jeśli miałbym coś ciepłego o tym zdjęciu powiedzieć to tylko to, że horyzont jest poziomo-prosty.

Domyślnie

A co Ty człowieczku reprezentujesz na tym fotoblogu - kiepskie fotki i rozkapryszony małolat --ot fotki !
    Marcel - dzięki za cenną opinię i reklamę bloga.

Domyślnie

A co Ty człowieczku reprezentujesz na tym fotoblogu - kiepskie fotki i rozkapryszony małolat --ot fotki !
    ej sorry ale za mocno pojechales
    akurat foty na tym fotoblogu sa naprawde dobre

ja nie bede komentowal twojego zdjecia tutaj dodanego bo skoro nie rzoumiesz krytyki bardziej doswiadczonych to moje slowa dla ciebie nic nie beda tez znaczyly

pozdr.

Domyślnie

Oceniamy zdjęcie. Autor zdjęcia nie ocenia komentujących, a wręcz powinien być wdzięczny za cenne uwagi. Chyba jasne?
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

a kim Ty dziewczynko jesteś że morały zaczynasz prawić ... ?

Domyślnie

W tym wypadku wyrocznią

Koniec tej piaskownicy, albo dyskusja wraca na temat zdjęcia, albo zamykam.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Marcel76 nie ma jeszcze żadnych przyjaciół
    I chyba mieć nie będzie... a szkoda, bo pewnie sympatyczna i wrażliwa postać z Ciebie. Bronisz wizerunku osoby ze zdjęcia, a nie zauważyłeś, że oceniono tylko fotografię.
    Fotografuj dalej Olę, ale ucz się z innych fotografii ustawień, poczytaj o konwersji WB i pokazuj swe prace, aby uczyć się tworzyć jeszcze doskonalsze zdjęcia.
    Ta fotografia faktycznie do udanych nie należy.
    Ale ja się nie znam, więc sam się zastanów nad tym, co napisali o niej inni.
    NIKON

Domyślnie

a kim Ty dziewczynko jesteś że morały zaczynasz prawić ... ?
    Podziwiam Wasz spokoj i opanowanie.
    Czlowieku zastanow sie troche... jestes tutaj nowy, a emanujesz arogancja, tupeciarstwem i nie potrafisz przyjac krytyki, personalizujac ja z fotografowana osoba. Daj sobie na wstrzymanie, albo nie wystawiaj zdjec do oceny.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów