Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Podejście Pierwsze

Witam kolegów- jest to moje pierwsze podejście do tego działu.

A więc zaczynamy.

**1**

**2**

Domyślnie

jakieś dziwnie nienaturalne kolory na twarzy ,raczej nie.to moje zdanie.
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Kompozycja i swiatlo slabiutko. Obrobka dopelnia dziela zniszczenia. Nieudane proby wg mnie.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wydaje mi się, że zdjęcia zrobione w niedobrej konwencji. Nie będę się rozpisywać, to konwencja zakładu fotograficznego. Po co robić zdjęcia, które może wykonać, bez trudu, każdy fotograf z papierami czeladnika? Piszesz, że to pierwsze próby, tym bardziej zmiana konwencji może przyjść łatwiej niż komuś kto tłucze takie fotki na okrągło.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

fjerzy: Wiem o co ci chodzi ale czasami lepiej coś usłyszeć niż sobie to pomyśleć. Biorę uwagi do siebie i pracuję dalej.

TOMEK K: zgadzam się*i trafiłeś. Ja wiem, że nasunie się riposta 'najpierw trzeba opanować aparat a później szopem kombinować', ale chciałem właśnie taki a nie inny efekt nałożyć*kolorystyczny (destaturaca, oberlay, manipulacja color balance dla brązowego odcienia). Oczywiście wyszło jak wyszło

streetfighter: biore to na klatę następnym razem będzie lepiej

pozdrawiam kolegów

Domyślnie

Za bardzo poPSułeś te fotki

Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Uprawnienia umieszczania postów