Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Bez tytulu

Domyślnie Bez tytulu

Taka oto foteczka z wysp Aran. Mialam problem gdzie to umiescic, wiec wyladowalo tutaj.. Jesli cos to prosze o przeniesienie w odpowiednie miejsce.
    Co o tym myslicie?
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Kurcze, gdyby jeszcze ten rower byl bardziej stylowy. Tak jak jest, jest ok, ale nic poza tym.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Kurcze, gdyby jeszcze ten rower byl bardziej stylowy. Tak jak jest, jest ok, ale nic poza tym.
    No niestety, tez nad tym ubolewam, ze nie jest to fajny, stary, odrapany rower :/ W PSie juz tego nie zmienie Chociaz niektorzy pewnie by potrafili

Domyślnie

Dobrze wypatrzone
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

A ja będę chamski i zapytam się gdzie na tym foto widać pejzaż... ?
    Zdjęcie lekko niedopracowane. Duża ilość cieni. Ale kadr broni sie i to dużą siłą.

Domyślnie

tak zgadzam się z Piotrkiem , ta foteczka tylko kadrowo ,motyw niezbyt mocny

Domyślnie

W tym przypadku akurat kategoria jest drugorzędna, zdjecie ma bardzo konkretną wymowę, i udaną kompozycję.
    Myśle, ze wymagało by jeszcze delikatnego musniecia - rozjasnienie cieni, moze lekka korekta koloru - ale generalnie jest bardzo w porządku.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    A ja będę chamski i zapytam się gdzie na tym foto widać pejzaż... ?
    Zdjęcie lekko niedopracowane. Duża ilość cieni. Ale kadr broni sie i to dużą siłą.
    Napisalam na poczatku, ze nie wiem gdzie sie to powinno znalezc i ze jak cos to prosze o przeniesienie.

Uprawnienia umieszczania postów