Szukaj
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Nie pasuje mi ten kolor nieba do tematu.
Gdybym miał wybierać - to wybrałbym 6.
Na 2 nie wiadomo co to jest w mocnym punkcie.
Na 7 uważam, że brzydko uciąłeś po prawej.
Podziwiam Ciebie za konsekwencję, szczególnie że na analogu.
Co to za kropki na pierwszej focie? Hmm.
Mnie się kolorki podobają, w szczególności słoma :P
D80 + N18-70 + N50 + SB600
Cóż, koloryt, wybrałem świadomie... Zgodnie z "wizją"...![]()
To coś, na 2, to budka stróża, którego na szczęście nie było... Uprzednio nie zdążyłem wysiąść z samochodu, a piesek już zmierzał w moją stronę...
Tak myślałem, że kadrowanie na 7 może nie przypaść do gustu... ale chwila była ulotna...
"Kropki" na pierwszym ujęciu, zasługą deszczu...
Dzięki za opinie, T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Obstawiam 5 i 7.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Dzięki...
Pozwolę się jeszcze zapytać- jak postrzegacie zdjęcie nr 3 i 8...?
T_P_
Mnie ani 3 ani 8 nie przypadły do gustu.Próbowałęm , ale nie mogę sie przekonac do tego czerwono-niebieskiego nieba
D700 16,17-35,35
Dzięki za odzew... Czyli jednak koloryt nieba przeważył na całości...
T_P_
nr 3 ,5, i 8 - ale tylko kadrowo ,kolorystyka niestety nie trafiona - niebo ....![]()
próbowałem tego tematu w tym roku, bez powodzenia. żadnego sobie nie zostawiłem. Twoje też oceniam cieniutko.
Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/
Skontaktuj się z nami