Szukaj
Jedynka cos w sobie ma, jest zrobiona w ciekawym lesie. Ale wydaje mi sie, ze nie udalo Ci sie wykorzystac tego potencjalu. Kadr jest dosyc przypadkowy. Wroc tam poki jesien nie minie![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ja się nie znam ale wydaje mi się, że lepiej jak drzewa na pierwszym planie są sfotografowane od samego dołu. No i na 1 chyba lepiej pozbyć się tych bocznych ramek w postaci drzew. Nad 2 jeszcze myślę...Witam na forum.
Zmarnowany temat na jedynce. Miałeś wszystko (jeżeli chodzi o warunki) aby zrobić lepszą fotę.
Na pocieszenie - za rok też jest jesień![]()
Oj, szkoda tego lasu....
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
nie jestem jakimś ekspertem, ale na 1 poszukałbym miejsca takiego żeby dół był bez tego zielonego akcentu na dole. Wspomniana wyżej ramka z drzew tez mi nie pasuje.
pozdrawiam
D40 | N 18-55 | N 55-200 VR
Na 1 fajnie komponuje się jasny kolor kory drzew z jesienną aurą, faktycznie kadr dość przypadkowo wygląda. Bardzo podobne zdjęcie zrobiłem w Jurze Krakowsko - Częstochowskiej.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Cieszę się że temat dobry tylko zrąbany przeze mnie. To znaczy że "widzę", ale jeszcze nie umiem tego odzwierciedlić na fotografii. To chyba dobry poczatek.
A co do fotki, to faktycznie kadr przypadkowy (powrót z wycieczki) i wrócę tam na 100% bo mieszkam w pobliżu.
D90 + N35 + N50 + N18-105 + SB600
Skontaktuj się z nami