Szukaj
Tak troszkę,jakby,nie dorobiłeś tych fotek....takie przygaszone jakby...Np.1,2,7,8..?
Takie mam wrażenie..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Brakuje wyrazistości w tych pracach jak dla mnie.
4 dobrze skadrowana. edit --> 2 też aczkolwiek szerzej było by lepiej![]()
J.D.
ejd.superhost.pl
Zgadzam sie z przedmowca. Zdjecia fajne, duzo mozna z nich pewnie jeszcze wyciagnac. Super mgielka sie trafilla.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Jedynka nie przemówiła do mnie, jakoś nie widać na niej tych Tatr (wiem, że to bardzo prostolinijne, ale jam prostak bez "artystycznego zacięcia").
Dwójka byłaby bardzo fajna, oddająca atmosferę i charakter górnych partii tatrzańskich dolin, gdyby nie nietrafiona obróbka.
Trójka wg mnie kiepska i kadrowo i za sprawą obróbki - szczególnie tego sinego nieba.
Czwórka byłaby urzekająca (!), gdyby nie obróbka, m. in. nadająca kamieniom (zwłaszcza tym pierwszoplanowym) jakiś niepokojący, niebieskawy poblask.
Piątka na nie - jak dla mnie zdecydowanie za ciasno.
Za szóstkę pewnie Ci się oberwie, że centralnie aż do bólu itp. Mnie się jednak to ujęcie podoba z powodu osobistych reminiscencji, przywodzi na myśl chwile, kiedy trzeba było wyruszyć ku szczytowi mimo kłębiących się chmur będących zapowiedzią tego co ze sobą niosą.
Siódemka i ósemka zupełnie do mnie nie przemawiają ze względu na kadr.
To tyle bardzo subiektywnych opinii zagorzałego entuzjasty tatrzańskich wędrówek.
jedynka sprawia wrażenie najbardziej naturalnej. Czwórka jest świetna, tylko coś obróbka mi nie pasuje.
bardzo fajne kadry ale mam wrazenie ze za miekko , albo kontrast albo ostrość trzebaby podkręcić![]()
Dzieki za uwagi, w takim razie pojde za waszymi radami i te fotki jeszcze pomecze![]()
2 i 7. Po nieco mocniejszym wydobyciu potencjalu.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami