Szukaj
Wrzuc cos wiekszego niz znaczki pocztowe, bo nie kazdemu sie bedzie chcialo klikacZdjecia ogolnie dobre, tylko na niektorych przesadziles z obrobka i granica miedzy skalami a niebem kluje w oczy
![]()
Ta przesada wynika z zabawy zdjęciami z S5Pro. Tak ładnie się wyciąga że aż się zapomina że przeciąga się suwak o połowę.
Większych nie chciałem wrzucać bo mi forum poskaluje zdjęcia. Mógłbym wrzucić trochę mniejsze żeby nie skalowało ale wolę aby miały chociaż z 1000px. Inaczej nie da się poczuć gór!
A tak moja nie czuć mocy to otwierać....Inaczej nie czuć mocy gór!
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Nie dość, że tło na Fotosiku kiepskie, to jeszcze wpierd...ją się jakies kretyńskie reklamy. Daj proszę większe...
przydał by Ci się filierek uV bo za dużo niebieskiego albo skoryguj to w PS
zdjecia jak zdjecia
tatry jak tatry
zebym widzial cos nadzwyczajnego w tych plikach z fuji to nie powiem bo nie widze, a chyba o to chodzilo skoro nacisk na fakt ze to nie hdr i ze fuji.
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
4, 5, 6 ładne kadrowo ale co się stało z obróbką??? Na 4, dwie "górki" po prawej stronie są jakby wklejone... i to kiepsko! Proszę Cię, takia ładna ta czwóreczka...
Skontaktuj się z nami