Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Tatry

Domyślnie Tatry

Chciałbym zaprezentować kilka zdjęć zrobionych w polskich Tatrach. Wszystko Fuji S5Pro Rawy powyciągane w PS. Nie ma HDR.

Domyślnie

Wrzuc cos wiekszego niz znaczki pocztowe, bo nie kazdemu sie bedzie chcialo klikac Zdjecia ogolnie dobre, tylko na niektorych przesadziles z obrobka i granica miedzy skalami a niebem kluje w oczy
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Ta przesada wynika z zabawy zdjęciami z S5Pro. Tak ładnie się wyciąga że aż się zapomina że przeciąga się suwak o połowę .

Większych nie chciałem wrzucać bo mi forum poskaluje zdjęcia. Mógłbym wrzucić trochę mniejsze żeby nie skalowało ale wolę aby miały chociaż z 1000px. Inaczej nie da się poczuć gór!

Domyślnie

Inaczej nie czuć mocy gór!
    A tak moja nie czuć mocy to otwierać....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The Fly Zobacz posta
    Ta przesada wynika z zabawy zdjęciami z S5Pro. Tak ładnie się wyciąga że aż się zapomina że przeciąga się suwak o połowę .

Większych nie chciałem wrzucać bo mi forum poskaluje zdjęcia. Mógłbym wrzucić trochę mniejsze żeby nie skalowało ale wolę aby miały chociaż z 1000px. Inaczej nie da się poczuć gór!
    jak ja mam 1024/768 px to sorry ale 1000 px mi się nie mieści - a i tło na fotosiku jest do d...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Nie dość, że tło na Fotosiku kiepskie, to jeszcze wpierd...ją się jakies kretyńskie reklamy. Daj proszę większe...

Domyślnie

Na prośbę forumowiczy. Jeżeli to możliwe to proszę o wstawienie przez Moderatora do pierwszego postu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

przydał by Ci się filierek uV bo za dużo niebieskiego albo skoryguj to w PS

Domyślnie

zdjecia jak zdjecia
    tatry jak tatry
    zebym widzial cos nadzwyczajnego w tych plikach z fuji to nie powiem bo nie widze, a chyba o to chodzilo skoro nacisk na fakt ze to nie hdr i ze fuji.

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

4, 5, 6 ładne kadrowo ale co się stało z obróbką??? Na 4, dwie "górki" po prawej stronie są jakby wklejone... i to kiepsko! Proszę Cię, takia ładna ta czwóreczka...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów