Witam
Pomościk...
Pomost sprawia wrażenie krzywego ale... można oczywiście naprostować, pobawić się perspektywą tylko po co...
wersja dla osób z dużym monitorem:
http://img73.imageshack.us/img73/476...xsmall2xe2.jpg
Dziękuję
Szukaj
Witam
Pomościk...
Pomost sprawia wrażenie krzywego ale... można oczywiście naprostować, pobawić się perspektywą tylko po co...
wersja dla osób z dużym monitorem:
http://img73.imageshack.us/img73/476...xsmall2xe2.jpg
Dziękuję
Ładnie. Bardzo ładnie.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Za agresywne. Jak normalnie Twoje prace mi się podobają, to myślę, że tu przedobrzyłeś, bo oczywiście szło w dobrym kierunku, tylko zastopowałeś 5 minut za późno.
Albo jakieś 30 sekund, zależy, jak szybko pracujesz.![]()
świetnejuż wiem co mnie omineło
ładnie i ciekawe
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
bombel o wskazówkę proszę... to jeszcze powalczę. z góry dziękiAlbo jakieś 30 sekund, zależy, jak szybko pracujesz.
Nie nie, na Twoim etapie, to już wskazówek nie potrzebujesz, a ja się nie będę wygłupiać, żeby jakieś dawać (chyba, że piszesz z przekąsem, wtedy rozumiem). Myślę, że po prostu za agresywnie obrobiłeś obrazek, za dynamiczna łuna na niebie, za fioletowy mostek, za świecąca poręcz, za ciemne drzewa na horyzoncie po prawej...
Może tak chciałeś, może tak Ci wyszło, a może po prostu miałeś taki nastrój - ale jak wrócisz do tego obrazka za dwa, trzy dni, wspomnisz moje słowo. Za mocno poszło...
a ja bardzo na tak - jak kapitalnie odbija sie swiatło na poreczach ,centralny kadr jak najbardziej na miejscu , prawa strona przyciemniona dla przeciwwagi mocnego swiatła z lewej - piękna poswiata nad drzewami
mz.mozna się tylko spierać o niuanse - z czystym sumieniem w moim odczuciu bdb
ps.Bombel nie zdazyłem przeczytać Twej odpowiedzi gdy pisałem ten komentarz ,zobacz jak zauwazamy te same elementy fotki tylko tym razem róznimy się gustami
pozdro
dobrze to określiłeś w pierwszej wypowiedzi - 30 s za dużo photoshopa...Za mocno poszło...
Zgadzam sie z Bomblem, ze w tej wersji zdjecie wygląda nienaturalnie. Zachodzące (jesienne) słonce nie daje takiego kierunkowego swiatła na poręczy, nie daje takich kontrastów i swiatłocieni.
Obraz oczywiscie moze sie podobac jako pewnego rodzaju interpretacja, ale moim zdaniem idzie ona zbyt daleko w efekciarstwo niż w nastrój tej chwili.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami