Za tę jedynkę... szacun wielki !
Szukaj
Napisał Bobmel: "Nie pokazuj, bo straci cały urok. Też się kiedyś dałem namówić - jak zobaczyli, to przestali pisać."
Posłucham Cię i nie powiem!Pamiętam, że w Twoim przypadku chodziło chyba o odbicia w szklanej ścianie budynku.., Jesli się mylę to mnie popraw.
Dziękuję za wszystkie komentarze, czekam co prawda jeszcze na anchela, bo jemu dedykowałem ostatnie...
Pozdrówka 4 all![]()
NIKON
Świetny art vision. Zdjęcia ze zdecydowaną siłą uderza w zmysły. Bardzo mi się podoba.
Jak dla mnie, dobrze wchodzi tylko 2 no i 4. Nawet bardzo pomysłowo. Reszta, znaczy nieparzyste, kolorki super, ale nie klei mi do nich oczu.
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
Dzięki. A jak zatem traktujesz wypowiedź "Bombla" ? On nieparzyste sugeruje ... ?!![]()
NIKON
Zostanę przy swoim zdaniu. W parzyste wkradła się codzienność i normalność. Trochę tak jakby w kadrze pojawił się zbędny przechodzień. Komentarze mistrza Bombla traktuję z dużym szacunkiem, ale do swojego zdania mam w tym wypadku szacunek jeszcze większy.
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
Wot "egoist"...Nie ukrywam, że dla mnie 1 i 4 potem 2 ... kwestia gustu Dzięki za "re"...
NIKON
Skontaktuj się z nami