90% kobiet ze Słupska nie widzi różnicy.Zamieszczone przez ALF
![]()
Szukaj
90% kobiet ze Słupska nie widzi różnicy.Zamieszczone przez ALF
![]()
tak nisko cenisz kobiety ze słupska (imho bradzo ładne miasto)Zamieszczone przez Populares
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Prawdę mówiąc słupskie kobiety to dla mnie wciąż jeszcze terra incognita...
ej no Panowie... takie przepychanki niczego sensownego do watki nie wnosza.
"Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach palców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."
http://www.jbstudio.eu
a nie chodziło o gdańszczanki które nie rozrózniały białego od czarnego ?90% kobiet ze Słupska nie widzi różnicy.
Oj wnoszą wnoszą. Rozluźnienie słowne po burzliwej dyskusji jest jak najbardziej wskazane.ej no Panowie... takie przepychanki niczego sensownego do watki nie wnosza.
Podsumowując :
Osoby które proponują 90X : Osoby które proponują 80 :
- Gamling - StruceL
- ALF - Populares
- Gość - sailor
- gmoszkow - Mardo
- szymony
- darkriver
- majonez
- Hiobe
- Rex King
- dRUId
Dawid w zaproponowanym przez Ciebie quizie "Co wybrac, F80 czy F90x ?" dziesięć osób udzieliło poprawnej odpowiedzia cztery niestety nie
Czy są przewidziane jakieś nagrody ?
Zonk - działa do czasu wyłączenia korpusu, a nie podłączenia do kompa. Zreszta nie tylko kompa można podpiąć, ale o tym tez pewnie wiesz i jestes w tej sprawie sceptykiem.Zamieszczone przez Populares
Kolejny Zonk - nie miałem na myśli F90(x) bo z nim nie ma najmniejszego problemu.Zamieszczone przez Populares
Myślałem o wychwalanym bo ma multi i bracketing, przez Ciebie F65.
Kto zrobił wielką grandę na pl.rec.foto że mu funkel nówka F65 niedoświetla slajdy i jeszcze serwis to olewa![]()
Taka dyskusja nie ma juz najmniejszego sensu i z tematu zbaczamy coraz bardziej.
Jak dla mnie EOT.
Może woźny lub inny zawiadowca zakończy tą nierówna walkę.
pozdrawiam Krzysiaczek
F80 bo mam jest solidny i działa w ciężkich warunkach z pancernym ATX Pro II 2.6 2.8 28-70 od czterech lat. A jak ktoś chce przekręceć pierścień ostrości ze zasprzęglonym AF to i 90X tego nie przeżyje z całą swoją solidnością.
Ogólnie to dobre Nikony
F6,F5,F100,F80,F50,FM3a
Hasselblad 503,905
D6,D800E,D700,D70IR,Z6II
Jeśli będziesz chciał używać szkieł G i VR - F80,Zamieszczone przez Dawid
jeśli nie... - F90X.
Jak dla mnie... F90X jest nieco poręczniejsza... ale to głównie kwestia gustu.![]()
Serdecznie pozdrawiam,
Ayot
a jak bedziesz chciał wydać minimu kasy za maximum jakości to F70Zamieszczone przez Ayot
![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ale to jest funkcja szkła, a nie korpusu.Zamieszczone przez powerfactorx
Serdecznie pozdrawiam,
Ayot
Skontaktuj się z nami