Teraz nieco odmiennie ... nawiazując zarazem do nurtu kwadratowych/trójkatnych kadrów na forum
Gra światła, kształtu linii i textury tworząca urbanistyczny nocny krajobraz ... ciekawe jak to odbierzecie
Zapraszam do komentowania.
Szukaj
Teraz nieco odmiennie ... nawiazując zarazem do nurtu kwadratowych/trójkatnych kadrów na forum
Gra światła, kształtu linii i textury tworząca urbanistyczny nocny krajobraz ... ciekawe jak to odbierzecie
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Dosc ciekawe, choc jeszcze kadr bym nieco postudiowal.
Widzialbym tu wieksza spojnosc.
btw:
chyba jest do gory nogami...![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Pierwsze co poczółem to...zawrót głowy - wzrok podświadomie szuka poziomuCiekawe i bardzo niestandardowe.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Fajne ujęcie.. z góry(?) W tym kwadratowym baseniku ktoś się moczy(?)
Szkoda, że wiał wiatr(?) albo ktoś poruszył liście.. no i samochódu nie widać![]()
Nietypowe zdjęcie jak na pokazywane przez Ciebie. Bardzo ciekawe.
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
krece lepetyna i krece i nie moge ogarnac o co tu biega...
szukam gdzie tu poziom, gdzie gora a gdzie dol....w morde...glowa w lewo...w prawo no i nie moge zacyknac...
a to tylko widok z gory pionowo w dol
bardzo interesujace doswiadczenie...![]()
Kurnia...skręciłem kark....
Ale jest OK.Podoba mi się....ciekawiej niż... zwały piachu
Dobrze zrobione.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Ciekawe spojrzenie. Fotka zmusza do wstania z krzesła gimnastyki karku![]()
To moze powinienem zdjecie nazwać "bez żyroskopu"
Seeker, kadr postudiowałem i tak to właśnie ujżałem - im dłużej się przypatrzysz tym znajdziesz więcej elementów wiążących kadr w tej własnie formie
Nikuś, /1 Z dołu było by raczej ciężko /2 W jacuzi ktośsię moczy /3 nie żałuje inaczej mozna by z goraca zdechnąć a wizjer potem zalać /4 bo to teleportujący się Deloran z BTTF był
Borregaard - jednak przyznasz że zwały piachu cieszyły się wiekszym zainteresowaniem![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
"im dłużej się przypatrzysz tym znajdziesz więcej elementów wiążących kadr w tej własnie formie"
Nie to mialem na mysli.
Nowe tematy, przy ktorych nie masz (ktokolwiek nie ma) doswiadczenia, postrzegasz w sposob mocno uproszczony.
Cos cie zafascynuje, a z perspektywy czasu postrzegasz to zupelnie inaczej. Widzisz wiecej.
Okazuje sie, ze fascynacja byla zupelnie subiektywnym, chwilowym zauroczeniem,
a chodzi nam przeciez o wartosci (fotograficzne) bardziej uniwersalne...
Zgadlem ?(nie myslisz podobnie...?)
Nie neguje wysilku wlozonego w to zdjecie, tylko namawiam do glebszej eksploatacji tematu.
Pamietasz Bombla schody ?
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Dla mnie jest dobrze tak jak jest - ciekawa geometrycznie kompozycja.
Skontaktuj się z nami