Szukaj
Kurde, stasznie się chciałem wybrać i mi się nie udało - coś się nie chcą otwierać wszystkie...czekam z niecierpliwością![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Właśnie walczę.
Otwieraja się tylko jakoś ślamazarnie.
A Ty z Lublina jesteś?
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Już się więcej otwiera - fajny reportarz - taki wątek polityczny się miejscami malujeto chyba jakaś parada bojówek PiS-u była w międzyczasie
Jestem z Warszawy. Chodziło mi o to, że chciałem się wybrać na warszawskie obchody 11 listopada i się nie wybrałem...
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Unii Polityki Realnej...
czy autor zechciałby uzasadnić zastosowanie tak szerokiego kąta w prezentowanych zdjęciach? Samo " tak miało być" niczego nie wyjaśnia. Miało zdaję się potwierdzić świadomość użytych środków wyrazu - ja pozostaję nieprzekonany
myślę co piszę
Święto odzyskania niepodległości to święto wesołe. Ba nawet bardzo wesołe więc nie widze powodu by tego nie wykożystać. Wystarczy, że w realu Wojewoda przynudzała przemówieniem a potem kombatanci prawie się pobili kto pierwszy złoży wieniec.
Nie ma tu żadnego kontekstu politycznego. Tak było, i pokazałem to.
Pehdesign lepiej wklej zdjęcia do nowego wtedy będziesz miał kontrolę nad ocenami.
Dziękuję wszystkim za oceny za te negatywne oczywiście też.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
z tego co piszesz i jak to sfotografowałeś wyłania się groteskowy, karykaturalny obraz obchodów rocznicy 11 listopada. Komiczni (?) kombatanci , nudzący oficjele a wszystko razem nieszczera akademia "ku czci" oglądana jak przez denko butelki.
Jeśli faktycznie tak było, to nie udało się Tobie złapać tego na zdjęciach.
Coś mnie tu nie gra - jeśli szerokokątne wydęcie ma podkreślić śmieszność postaci to po co zastosowałeś ten środek wyrazu na 2 i 3 ?
Po co w całym zestawie te dwie fotki które nie niosą ze sobą ni grama treści o których wspominasz?
Skoro obnażamy fasadowość to po co zdjęcie 6 - nudna jak flaki oficjałka?
Po co 1 gdzie starasz się skośnym kadrem połączyć teraźniejszość i historię?
Na zdjęciach ani krztyny ewentualnego konfliktu między UPR a resztą świata
kilka nieprzemyślanych zdjęć słabych oddzielnie, a razem bez istotnej treści nie tworzą reportażu.
"Dzikuję koledze Sea21 za możliwość pomacania sigmy" - to zdanie to klucz do zrozumienia dlaczego efekty Twojej pracy są tak mizerne. Miałeś chwilę radości, której bezmyślne - moim zdaniem - efekty nam zaprezentowałeś. Następnym razem rozdziel macanie i fotografowanie
moim zdaniem całość do kosza
POZDRAWIAM
myślę co piszę
nie podobają mi się te przerysowane, straszne karykatury wyszły...
Skontaktuj się z nami