Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Szeroko

Domyślnie

Hmm coś by z tego było gdyby nie:

- przypadkowy kadr (przyciachany dołem krzew, rownoważność elementów planu, co dało spłaszczenie obrazu)
    - mocno dziwna kolorystyka pewnie za mało odkurzone ( aaaa i to gorejące drzewo ... o krzewie słyszałem ale drzewo to nowość)
    - nieciekawa pora dnia na utrwalanie czegokolwiek w formie fotograficznej

Nie do końca wiem co chciałeś na tym zdjęciu pokazać ... ale nie poddawaj się!
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Coś chyba nie poszło. Słabe kolory i brak ostrości rażą najbardziej. Wyostrzałeś fotę po zmniejszeniu? Kadrowo jakoś też mi nie podchodzi. Ale to moje zdanie.

Pzdr4all

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Endryou Zobacz posta
    Coś chyba nie poszło. Słabe kolory i brak ostrości rażą najbardziej. Wyostrzałeś fotę po zmniejszeniu? Kadrowo jakoś też mi nie podchodzi. Ale to moje zdanie.

Pzdr4all
    brak ostrości i wyostrzałem ? brednie jakieś .......

Domyślnie

Kompozycja nie pasuje mi - ten krzaczor po prawej przeszkadza(moze jest inne ujęcie) w odbiorze zdjęcia.Ta centralność mz niczemu nie służy. Jesli chodzi o wyostrzenie, to nie przeszkadza mi, że jest jak jest.. moze w zamysle miało byc miękko.
    Miejsce fajne do fotki ale nie wykorzystane mZ.

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

autograf
    Gość

Domyślnie

Szukam pomysłu w tym zdjęciu i znaleźć nie mogę..

No chata - fajna. Nawet bardzo. Więc jeśli to o chatę chodzi - to kiepsko mi ją tu zaprezentowałeś.

Domyślnie

jedna rzecz która od pierwszej chwili rzuca się w oczy w tym zdjęciu to złe kadrowanie ,obciety dół zdjecia ewidentnie psuje jego odbiór , ostrosci brak widać to szczególnie na dachu chałupy i lisciach krzewów a najbardzej na przylegajacych do chałupy szczeblach płotu

kolorystyka - rzecz gustu , dla mnie za bardzo monotonna sprawia wrazenie "wypłowiałej" ,wydaje mi się ze kontrast jest porzebny tej fotce nabrałaby troszeczkę blasku

żeby lepiej wygłądało ,trochę poprawiłem kolorki i kontrast - oczywiscie kadrowania nie poprawię

http://img90.imageshack.us/img90/799...35kopiadk2.jpg

pozdrawiam

Domyślnie

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=64366

Tam było OK...czemu popsułeś...?
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów