Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Bath

Domyślnie Bath

//EDIT
    BRAK NIEKTÓRYCH ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Zdjęcia wykonane przy okazji urlopu moich rodziców w Wielkiej Brytanii.

1.
    Royal Crescent

2.
    Wejście do dawnych Łaźni Rzymskich, sala główna.

3.
    Opactwo Świętego Piotra

4.
    Łaźnie

5.
    Bonus - podobizna bogini Minerwy, której poświęcone były świątynia i łaźnie rzymskie
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 14-04-2026 o 17:32 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam
    Janusz

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dobre, przemyślane kadry.
    Estetyka.
    Gratuluję. Set mi się podoba.

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecia, podoba mi sie najbardziej 1.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Mi tez się podoba choc jedynka chyba nie ostra albo w tym małym formacie na taką wygląda.
    Ostatnie zdjęcie nawet fajnie wyszło. Szkoda że w Polsce nie pozwalają robić zdjęć w muzeach, nawet z kościołów przeganiają

Domyślnie

Zdjecia robione przy okazji prawie nigdy nie wygladają jak robione przede wszystkim.
    I tu niestety ta regula sie potwierdza.

Z pewnym trudem jedynie jedynka dźwiga sie ponad przeciętnosc, za sprawą ciekawego połaczenia krzywizn z rytmami fasady i pewnemu przypadkowi, ze w samym kadrze nie znalazło sie zbyt wiele dominujacych elementów niepożądanych (ludzie, auta...)

Nastepne zdjecia to juz niestety albo kompaktowa wycieczka (dwa i trzy), albo brak przemyslenia co do kompozycji.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Ad 1.
    Tylko, żeby uzmysłowić skalę Royal Crescent. Moi rodzice na tle budynków. Proszę wziąć pod uwagę, że i tak stoją od nich dość daleko.

6.
    łaźnie, c.d.

bombel
    Gość

Domyślnie

E chłopie... Pokazujesz takie fajne zdjęcia jak 6 na przykład, a tak marnie podane... Są fajne obrazki, a nic z tego nie widać, takeś to zrobił.

Mizeria.

Domyślnie

Mnie sie podobają, bez 5.
    Pozdrawiam
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów