Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: jeden, dwa, czy

Domyślnie

Wybacz, ale żadne ze zdjęć nie wpadło w me gusta... Zaś przyznam, że trójka jest najbliżej... Kombinowałeś dobrze (nie wiem czy było do wykonania, bowiem miejsce jest mi obce), ale wdrapałbym się na sam szczyt i kadrowałbym tak, by ów krzyże ująć na tle leśnych połaci, które pięknie rozpościerały się po prawej stronie... T_P_ P.S. Koloryt in plus...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

1 najlepsza ale ogólnie cienko ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    W kwadracie ulecą bruzdy jako dopełnienie kompzycji.

skalibruj wyświetlacz to porozmawiamy o CA ja nic nie widzę. Obwódka czerwona to poświata wschodu słońca nie aberracje.
    Już się więcej nie bronię.
    Tam widać nie tylko czerwone, ale i niebieskie lub cyjan raczej...i mocno ostrzone było,ale i tak Nr.1 najlepsze..jeśli już..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

gdzie wy to CA widzicie?
    moze mi ktoś pokazać palcem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roa Zobacz posta
    gdzie wy to CA widzicie?
    moze mi ktoś pokazać palcem?
    Na krzyżach,na pierwszej np...wyrażne przebarwienia krawędzi..Jak zwał tak zwał..Wygląda na CA.

...się zaczyna...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

se jaja robicie. CA wielkości 1 pixela to nie CA.
    Imo po prostu czepiacie się zeby się czepiać. Gdyby to (cokolwiek to jest) jakoś psuło fotę rozumiem, ale o tak dla sportu to śmierdzi na odległość.

Domyślnie

se jaja robicie. CA wielkości 1 pixela to nie CA.
    Imo po prostu czepiacie się zeby się czepiać. Gdyby to (cokolwiek to jest) jakoś psuło fotę rozumiem, ale o tak dla sportu to śmierdzi na odległość.
    Jedyne o co nie można mnie posądzać to to ,że się czepiam ....żartować mogę.
    To moje zdanie i nie żartowałem ,a Ty sobie myśl i mów co tam Ci się podoba...Wyrażnie jakiś kłótliwy i strasznie drażliwy jesteś..Chcesz potokować,to proszę,może ktoś się przyłączy...dla mnie EOT...
    Pzdr serdecznie
    Andrzej

wygląda na to ,że się pomyliłem...stado miało rację....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

przepraszam autora ,ale nie lubię kiedy na czarne mówi się białe - popatrz sobie Roa

http://img45.imageshack.us/img45/752...pgkopiayc9.jpg

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

dokładnie jak twoim zdanieb myły ślady aberacji moim jest ze ich tam nie ma i ze czepiacie sie na siłę.
    Nie jestem kłótkliwy mam po prostu często zdanie odmienne niż szeroko pojęty ogół ze świadomością stadną.

harb patrze i nie widze CA, a nawet jeśli tam jest to tak minimalna że jak to mawiają fizycy, pomijalnie mała..

Domyślnie

dokładnie jak twoim zdanieb myły ślady aberacji moim jest ze ich tam nie ma i ze czepiacie sie na siłę.
    Nie jestem kłótkliwy mam po prostu często zdanie odmienne niż szeroko pojęty ogół ze świadomością stadną.

harb patrze i nie widze CA, a nawet jeśli tam jest to tak minimalna że jak to mawiają fizycy, pomijalnie mała..
    bez komentarza

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów