Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Zbigniew

Domyślnie

A ja dopiero zobaczyłam, na tak jestem, portret z emocjami, konwersja dobra, więc mniejsza z kołnierzykiem.
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Bardzo ciepła, mądra twarz ukochanego człowieka pokazana może i subiektywnie, jak piszesz, ale inaczej się nie da . To są te najlepsze emocje. Pozdrawiam.

autograf
    Gość

Domyślnie

Właśnie odwiedziłem rodzinę. Może będzie BIS

Domyślnie

dla mnie kadr trochę zbyt centralny, jednak biorąc pod uwagę wyraz twarzy osoby fotografowanej (w pełni świadoma, brak pustki) jestem na tak. Jeśli chodzi o BW: jeszcze bardziej wyostrzyłabym rysy, i nieco ciemniejsza tonacja.
    pozdrawiam
    Pozdrawiam
    Ewa

Domyślnie

rzeczywiście jakby lekki FF ale mimo wszystko bardzo ładna konwersja do b&W. Nie wiem jak widzą to inni ale mnie delikatnie rażą te odbicia w oczach ... wyglada to jak lekki efekt z matrixu tyle że nie mam tam literek i cyferek a są jakieś obiekty.

Pozdrawiam Paweł

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    rzeczywiście jakby lekki FF ale mimo wszystko bardzo ładna konwersja do b&W. Nie wiem jak widzą to inni ale mnie delikatnie rażą te odbicia w oczach ... wyglada to jak lekki efekt z matrixu tyle że nie mam tam literek i cyferek a są jakieś obiekty.

Pozdrawiam Paweł
    Sam nie wiem skąd się wzięły. Dlatego też zostawiłem tak jak jest.

Cytat Zamieszczone przez pumpkin Zobacz posta
    dla mnie kadr trochę zbyt centralny, jednak biorąc pod uwagę wyraz twarzy osoby fotografowanej (w pełni świadoma, brak pustki) jestem na tak. Jeśli chodzi o BW: jeszcze bardziej wyostrzyłabym rysy, i nieco ciemniejsza tonacja.
    pozdrawiam
    Dzięki. Zrobiłem też wersję ciemniejszą. Jednak tą uznałem za lepszą.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów