Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Taki pilot do d80?

http://www.allegro.pl/item468905169_...l_l3_inny.html
    Warto taki kupic,czy on dziala tak jak spust migawki(napisane jest ze tak)moze ktos taki posiada i sie wypowie na jego temat.Pozdrawiam.

Domyślnie

Przeczytaj dobrze, tam jest napisane, że działa jak naciśnięty spust migawki do końca
    Nie ma tak jak spust migawki opcji wciśnięcia do połowy. Dlatego niektórzy wolą wężyk.
    Ja posiadam oryginał, wypowiem się, że fajny jest
    peace & love

Domyślnie

a po co ci taki drogi?? Oryginał niestety jeszcze droższy ;/ a ja się na taki zapatruje http://www.allegro.pl/item472060116_...40x_ml_l3.html przynajmniej na razie a potem zainwestuje w wężyk
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-12-2008 o 18:36 Powód: orto.

autograf
    Gość

Domyślnie

I jeden i drugi będzie się nadawał. Sam miał zamiennik.

Domyślnie

U mnie w nikonie d90 taki pilot dwa razy zadziałał, a teraz w żaden sposób nie chce. Bateria sprawna i na podczerwieni widać, jak mryga. Zamierzam kupić oryginał.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-12-2008 o 18:36 Powód: pis.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

na pytanie z tematu odpowiem - jakikolwiek byle działał. One wszystkie proste jak konstrukcja cepa i tak samo działają - znajomy biega z samouczącym uniwersalnym pilotem chyba Philipsa w torbie - też działa .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spongo Zobacz posta
    U mnie w nikonie d90 taki pilot dwa razy zadziałał a teraz w żaden sposóbn nie chce. Bateria sprawna i na podczerwieni widać jak mryga. Zamierzam kupić oryginał.
    jeśli próbujesz z tyłu aparatu wyzwolić migawkę, to może nie zadziałać i to jest normalne (oryginał też nie zadziała)
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Nie próbuję z tyłu, wiem gdzie d90 ma odbiornik IR, jednak prawdopodobnie w małych pomieszczeniach powinien działać i z tyłu (np.; 2,5 m od białej ściany)

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Używam oryginalnego polota NIKONA ML-L3, bardzo przydatny szczególnie przy zdjęciach nocnych, rzeczywiście nie należy go wyzwalac z tyłu korpusu. Świetny do zdjęc, na których chcemy byc uwiecznieni w otoczeniu rodziny, przyjaciół.
    ML-L3 wygląda bardzo podobnie do tych na zamieszczonych linkach.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-12-2008 o 18:34 Powód: pis.
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

witam. z mojej strony mogę polecić taki zamiennik.
    http://fripers.pl/product_info.php/i...ik_MC_DC1.html

sam go osobiście używam i jestem bardzo zadowolony. Kabel wystarczająco dlugi, blokada czasu B, ustawienia AF)
    i co ja mam tu napisać?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów