Szukaj
szkoda, że mało tu tej Kanoniczej.. a to moja ulubiona uliczka w KRK![]()
Ale cieplutko!
Dla mnie 1 najlepsze - troche może za dużo saturacji, ale jakoś tak pasuje.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
żadne mi się nie podobają
na 1 za dużo wolnego z tyłu, a za mało z przodu.
2 strasznie ciasna na granicy poucinania.
ogolnie obydwa za ciasne jak dla mnie i mało wyszukane kadry.
2jka nie fajna
1dynka na pierwszy rzut oka wydała mi sie fajna ale... nie do końca. Po chwili patrzenia i na drugi rzut oka kolorki są troszke nienaturlane i troche za ciepłe. Do tego efekt rozmycia tła wygląda sztucznie, tak jakby było przekombinowane w PSie(może mi sie tylko wydaje bo nie jestem specem od obróbki zdjęć... może to przez te kolorki ale takie odnosze wrażenie).
SPIDI
Powiem tak: Drugie zdjecie do zsypu. Pierwsze jako próba zrobienia samochodu. Trzeba robić dalej. Szukać ciekawych ujęć. Pytanie mam do tych tablic rejestracyjnych... nie sządzisz, że o wiele lepiej byłoby po prostu zostawić blachę zmieniając ją delikatnie? Np. Powielając jedną z cyfr na całym numerze? MZ wyglądałoby to znacznie lepiej niż biały/czarny.
Dzięki wszystkim za komentarze!
Racja, błąd jeden z tych podstawowych, żałuję że nie dopatrzyłem tego podczas robienia zdjęcia...na 1 za dużo wolnego z tyłu, a za mało z przodu.
Taki był zamysł na to zdjęcia, sądząc po opiniach, błędny2 strasznie ciasna na granicy poucinania.
Taka miała być konwencja tego zdjęcia, coś ala zdjęć z Top Gear'a, tam często spotykamy się z intensywną zabawą koloramiPo chwili patrzenia i na drugi rzut oka kolorki są troszke nienaturlane i troche za ciepłe
Taka głebia ostrości to tylko i wyłącznie otwarta przesłona, chyba swoje zrobiła kompresja...Do tego efekt rozmycia tła wygląda sztucznie
Przyznaję się, nie chciało mi się już bawić z tablicąnie sządzisz, że o wiele lepiej byłoby po prostu zostawić blachę zmieniając ją delikatnie?Będę się do tego bardziej przykładać
Pierwsze zdjęcie w mojej opinii - doskonałe!
( lubie TT - to mój ulubiony model Audi )
Skontaktuj się z nami