Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach Awatar Martin'88
    Miasto
    Ustroń / Kraków

Domyślnie Audi TT na Kanoniczej

TeTetka złapana podczas wczorajszego spaceru z aparatem

1.

2.

Domyślnie

szkoda, że mało tu tej Kanoniczej.. a to moja ulubiona uliczka w KRK

autograf
    Gość

Domyślnie

Ale cieplutko!

Domyślnie

Dla mnie 1 najlepsze - troche może za dużo saturacji, ale jakoś tak pasuje.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

żadne mi się nie podobają
    na 1 za dużo wolnego z tyłu, a za mało z przodu.
    2 strasznie ciasna na granicy poucinania.
    ogolnie obydwa za ciasne jak dla mnie i mało wyszukane kadry.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

2jka nie fajna
    1dynka na pierwszy rzut oka wydała mi sie fajna ale... nie do końca. Po chwili patrzenia i na drugi rzut oka kolorki są troszke nienaturlane i troche za ciepłe. Do tego efekt rozmycia tła wygląda sztucznie, tak jakby było przekombinowane w PSie(może mi sie tylko wydaje bo nie jestem specem od obróbki zdjęć... może to przez te kolorki ale takie odnosze wrażenie).
    SPIDI

Domyślnie

Powiem tak: Drugie zdjecie do zsypu. Pierwsze jako próba zrobienia samochodu. Trzeba robić dalej. Szukać ciekawych ujęć. Pytanie mam do tych tablic rejestracyjnych... nie sządzisz, że o wiele lepiej byłoby po prostu zostawić blachę zmieniając ją delikatnie? Np. Powielając jedną z cyfr na całym numerze? MZ wyglądałoby to znacznie lepiej niż biały/czarny.

Oszczędny w słowach Awatar Martin'88
    Miasto
    Ustroń / Kraków

Domyślnie

Dzięki wszystkim za komentarze!

na 1 za dużo wolnego z tyłu, a za mało z przodu.
    Racja, błąd jeden z tych podstawowych, żałuję że nie dopatrzyłem tego podczas robienia zdjęcia...

2 strasznie ciasna na granicy poucinania.
    Taki był zamysł na to zdjęcia, sądząc po opiniach, błędny

Po chwili patrzenia i na drugi rzut oka kolorki są troszke nienaturlane i troche za ciepłe
    Taka miała być konwencja tego zdjęcia, coś ala zdjęć z Top Gear'a, tam często spotykamy się z intensywną zabawą kolorami

Do tego efekt rozmycia tła wygląda sztucznie
    Taka głebia ostrości to tylko i wyłącznie otwarta przesłona, chyba swoje zrobiła kompresja...

nie sządzisz, że o wiele lepiej byłoby po prostu zostawić blachę zmieniając ją delikatnie?
    Przyznaję się, nie chciało mi się już bawić z tablicą Będę się do tego bardziej przykładać

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie w mojej opinii - doskonałe!

( lubie TT - to mój ulubiony model Audi )

Uprawnienia umieszczania postów