Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Pytanie???

Domyślnie Pytanie???

Cze!! Mam pytanie czy mozna zmienic oprogrmowanie w Nikonie 4600 na 5600??? jestem fotografem amatorem i nie wiem czy wogole mozna tak zrobic ale z gory THX

Domyślnie

ja bym nie radzil robic takich rzeczy. duze prawdopodobiensktow ze uwalisz aparat o ile dasz rade wgrac ten soft

Domyślnie

a po co ci ten soft ? jast [chyba] taki sam, wogole aparaty roznia sie 1mpx. i ze 5600 ma filmy z dźwiękiem...

sam mam 5600

Domyślnie

no wlasnie zalezy mi na filmach z dzwiekiem przedewszystkim, jak kupowalem 4600 to nie wiedzialem ze nagrywa bez dzwieku, ale teraz mam powazniejszy problem bo cos mi sie zepsulo oprogramowanie przy aparacie po wczorajszym rajdzie, chyba go zalalo
    .:Kulig ForeVer:.

Domyślnie

1 primo dzwiek zalezy od aparatu a nie od softu, wiec i tak ci to nic nie da
    uu zalało, ja na awariach sie nei znam niestety

Domyślnie

taaa..... ale przy moim aparacie chyba jest glosnik i mikrofon, poniewaz jest na to miejsce
    \

Oszczędny w słowach
    Miasto
    gdzieś tam

Domyślnie

Stary, powiem tak.
    Miejsce to ma każda kobieta ale dzieci już nie.
    Rozumiesz?
    Amator

Domyślnie

to po co mam w obudowie otwory takie jak w 5600 (na glosnik i mikrofon)...????? chyba by ich nie robili na jaja.....:/:/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darx23
    to po co mam w obudowie otwory takie jak w 5600 (na glosnik i mikrofon)...????? chyba by ich nie robili na jaja.....:/:/
    A po co mieli robić dwa rodzaje obudowy, skoro taniej jest zrobić dla 4600 i 5600 jedną?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów