Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Domyślnie nikkor 12-24 czy warto ?

lekko uzwany za ok 1800zl ? czy jednak tamron lub siigma jest jednak lepsza inwestrycja?

Domyślnie

Chyba wsadziłeś przysłowiowy kij w mrowisko...
    Jeżeli mnie pamięć nie myli to wiele było wątków na ten temat, a ilu użytkowników tyle opinii.
    Moje zdanie jest następujące: Nikkor.
    Sam kupiłem używanego za mniej więcej takie pieniądze i nie żałuję ani jednej wydanej złotówki.
    Jak chcesz szczegółów pytaj...

Domyślnie

dzieki za odpowiedz, rtyle wystarczy mi w zupelnosci , czytalem topici na ten temat, jednakze nie znaalzem odpowiedzi na swoje pytanie dlatego zaloazylem ododzielny topic

Domyślnie

dzięki Slon Naprawdę świetne!

Domyślnie

kiedyś jak to szkiełko kosztowało około 4 koła to największym minusm było coś co się nazywa stosunek jakość/cena, przy obecnych cenach to imho nie ma sie zbytnio nad czym zastanawiać, wyśmienite szkło

Domyślnie

kij w mrowisko, proszę bardzo - Tokina 11-16 - stałe f2.8 , bezcenne

Domyślnie

tokina jednak lepsza od nikkora ? cyzli tylko jasniejsza

Domyślnie

eric7, to chyba dobra cena. Używam tego szkła od pół roku i jestem bardzo zadowolony. W/g testów radzi sobie doskonale pod światło i to jest prawda. Nie będziesz żałował.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

jeżeli jesteś przekonany, że chcesz/potrzebujesz szeroki kąt, nie masz jakieś paranoi, że mając body z matrycą APS-C wszystkie Twoje szkła muszą być pod pełną klatkę, to kupuj, będziesz na pewno zadowolony. Cena jest dobra. Ja niecały rok temu za swojego zapłaciłem o zgrozo prawie 3,5kpln. Na razie nie planuję przesiadki na FX, poza tym jak chcę coś większego, to biorę do łapki średni format
    Ostatnio edytowane przez alexkoz ; 07-11-2008 o 10:02
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów